Quantcast

Apie Seimo nario J. Razmos romaną žinojo jo didžiausias priešas

  • Teksto dydis:

Seimo narys Jurgis Razma įrodė, kad iškelti vestuves niekada nėra per vėlu. Štai visai neseniai politikas susituokė su savo išrinktąja Vilija.

„Razma iš tikrųjų parodė labai gerą pavyzdį ir labai pagerėjo politine prasme, nes toks piktas buvo pasidaręs“, – šį antradienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK kalbės Kęstutis Glaveckas.

Jurgio išrinktoji – Vilija, kuri anksčiau buvo Butkevičienė, tačiau nieko bendro su buvusiu premjeru Butkevičiumi moteris neturi.

Pats politikas sako, kad tai – ne jokia pradžia, o antras bandymas, bei atskleis, kad nuo draugystės pradžios iki vestuvių praėjo daugiau nei metai. „Susipažinome per mūsų partinę bendruomenę, nes abu esame nariai, daugelį metų pažįstami“, – pasakos J. Razma.

Dabartinė J. Razmos žmona Vilija dirbo Jurgio sekretore.

Apie romaną žinojo tik didžiausias Jurgio priešas ir konkurentas Remigijus Žemaitaitis: „Aš tuos santykius mačiau jau prieš 4 metus, man tai tikrai nenauja buvo. Moteris simpatiška, gražiai žiūrisi.“

Poros vestuvės buvo kuklios, šventėje dalyvavo tik artimiausi draugai, nebuvo nei Andriaus Kubiliaus, nei Rasos Juknevičienės.

J. Razma iš pirmosios santuokos turi dvi dukras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Cituoju "Pats politikas sako, kad ,,, kad nuo draugystės pradžios iki vestuvių praėjo daugiau nei metai. ,,, konkurentas Remigijus Žemaitaitis: „Aš tuos santykius mačiau jau prieš 4 metus, man tai tikrai nenauja buvo." 4>1

Veterinorius

Veterinorius portretas
Dar vienas pirdūnas užsvaigo pabūti amžinai jaunas... Sekretarkos lovoj atsidūrė, su nukarūsia byrka. Koktu žiūrėti į tuos dykaduonius parazitus.

Angliukai Rusena

Angliukai Rusena portretas
Nepriklausomybės šimtmečio minėjimas artėja, Politikai "Lietuvos Geležinkelių" prichvatizacija užsiėmę. Valstybinius miškus dar švedams padovanosim, Ir ant dujovežio Singapūro vėliavą iškėlę,"šiltai" miegosim
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių