Quantcast

Milijonieriaus amerikiečio akiratyje – šokių projektas „Šok su manimi“

  • Teksto dydis:

Visai netrukus šeštadienio vakarai TV3 eteryje bus dar patrauklesni: jau gruodžio 6 dieną sugrįžta laukiamiausias, atsinaujinęs didysis projektas „Šok su manimi“. Ant projekto parketo suksis įspūdingos profesionalių šokėjų ir šalies žvaigždžių poros. Negana to, „Šok su manimi“ sužavėjo milijonierių iš Kalifornijos – pažinčių svetainės „Matchmillion.com“ įkūrėją Aaroną Perezą.

A. Perezas itin susidomėjo TV3 eteryje jau penktąjį sezoną rengiamu populiariu projektu – ne tik nusprendė bendradarbiauti su jo kūrėjais, bet ir puse lūpų užsimena, jog pats mielai pasirodytų ant „Šok su manimi“ parketo.

„Man patinka televizijos šou, panašių į „Šok su manimi“ turime ir Amerikoje. Beje, buvau labai nustebintas dar nematytu projektu „Pasiutę šunys“, kurio premjeroje teko sudalyvauti. Lietuvoje yra daug talentingų žmonių – tikiu lietuviškojo „Šok su manimi“ naujo sezono sėkme“, – entuziastingai pasakoja A. Perezas.

Amerikietis verslininkas Lietuva susidomėjo ne tik dėl verslo plėtojimo, bet ir dėl asmeninių priežasčių. Pažintis su lietuvaite paskatino Aaroną dar labiau pažinti mūsų šalį. Į kino teatre vykusią TV3 siaubo realybės šou premjerą „Pasiutę šunys“ A. Perezas atvyko su dainininke Ingrida Kazlauskaite.

Amerikietis apie lietuvius atsiliepia ypatingai palankiai. „Lietuvoje spėjau sutikti begalę ambicingų, išsilavinusių ir savo vertę žinančių žmonių. Neabejoju, kad „Matchmillion.com“ gali jiems padėti atrasti savo antrąsias puses“, – mano verslininkas.

Ar A. Perezą išvysime ant „Šok su manimi“ parketo, paaiškės jau netrukus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių