Quantcast

Aktorius W. Smithas 50-metį paminėjo šuoliu prie Didžiojo Kanjono

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorius Willas Smithas (Vilas Smitas) antradienį atliko šuolį su guma iš sraigtasparnio prie Didžiojo Kanjono, ir tai nebuvo scena iš įtempto siužeto veiksmo filmo - taip aktorius paminėjo savo 50-ąjį gimtadienį.

Šis šuolis buvo tiesiogiai transliuojamas per interneto platformą „YouTube“. Aktoriaus gerbėjai galėjo stebėti, kaip saugos diržais per juosmenį prikabintas aktorius tabaluoja ant tįstinės virš vieno tarpeklio šiaurės rytinėje Arizonos dalyje.

„Tai vienas iš nuostabiausių dalykų, kuriuos mačiau savo gyvenime“, - džiaugėsi W. Smithas, besisupdamas virš bedugnės.

Žvaigždė prisipažino, kad šokdamas patyrė plačią jausmų amplitudę - „nuo visiško siaubo iki absoliučios palaimos“.

Visa ši pramoga labiau priminė gerai paruoštą televizijos realybės šou dalį. Kameros filmavo, kaip W. Smithą, jo žmoną Jada Pinkett Smith (Džadą Pinket Smit) ir tris poros vaikus aikštelėje pasitinka kelios dešimtys jų giminaičių. Alfonso Ribeiro, W. Smitho kolega iš serialo „Fresh Prince of Bel-Air“, atliko vedėjo vaidmenį ir prieš kamerą kalbino susirinkusiuosius.

Visas triukas buvo pavadintas šuoliu „į Didžiojo Kanjono širdį“. Nors tai įvyko jau už Didžiojo Kanjono Nacionalinio parko - navahų teritorijoje. Šios genties rezervacija ribojasi su rytiniu nacionalinio parko pakraščiu.

Prieš šuolį navahų žiniuonis palaimino W. Smithą ir padėkojo, kad jis atvyko į rezervaciją.

Pasak W. Smitho, atlikdamas šį šuolį jis priėmė vieno „YouTube“ kanalo „Yes Theory“ iššūkį. Šis kanalas filmuoja žmones, atliekančius veiksmus, peržengiančius jų komforto zonos ribas. Kitas jo tikslas buvo surinkti lėšų labdarai surengus loteriją, kurios laimėtojai galėjo pamatyti šį šuolį asmeniškai. Gautos lėšos bus skirtos vaikų švietimui su sunkumais susiduriančiose šalyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių