Quantcast

Aktorius S. Siparis numetė beveik 30 kg ir įsimylėjo

  • Teksto dydis:

„Buvo toks periodas mano gyvenime, kai man buvo labai blogai, buvo juoda. Nieko nebenorėjau, norėjau tik dingti iš viso šito svieto ir viską apskritai baigti...“, – pasakoja aktorius Saulius Siparis.

Kardinalūs pokyčiai aktoriaus gyvenime prasidėjo prieš maždaug trejus metus. Saulius atviras – teko patirti didžiulį stresą, mat tuomet po 25 metus trukusios santuokos skyrėsi su antrąja žmona Ugne. Po skyrybų aktorius dirbo neskaičiuodamas valandų, o norėdamas užsimiršti ir atsipalaiduoti nevengdavo stikliuko.

„Jaučiau, kad ateina pabaiga. Jutau, kad kažkas baigiasi, kad kažkas užsidaro. Mano rekordas buvo 26 spektakliai per mėnesį po visą Lietuvą – taip iš proto galima išeiti. Ir aš išėjau... Buvo momentas, kai būdamas scenoje matydavau save iš šono“, – jau šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos aktorius.

Pasekmių ilgai laukti neteko. Prieš pat vieną spektaklių S. Siparį ištiko mikroinsultas. Eidamas į sceną jis blogai pasijuto, nualpo, o netrukus atsidūrė reanimacijoje. „Supratau, kad buvau atsidūręs per plauką nuo mirties“, – teigs S. Siparis.

Ji – dar vienas mane lydintis angelas.

Štai po to įvykio aktorius pasakos pradėjęs jausti tai, ko iki tol nejautė, – visą egzistenciją ir kažką nežemiško, lydinčio jį kiekviename žingsnyje. „Supratau, kad laiko nebėra, pajutau, kad mane lydi mamos angelas...“, – pasakos aktorius.

Po to S. Sipario gyvenime prasidėjo ir kiti kardinalūs pokyčiai – jis atsisakė alkoholio, pradėjo sportuoti, it savaime, kaip pats sako, nukrito beveik 30 kilogramų, taip pat įsimylėjo.

„Ji – dar vienas mane lydintis angelas“, – apie sutiktą moterį pasakos aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila

Gaila portretas
Bet atrodo varganas senelis, ką norit tą sakykit, vyras turėtų būt šiek tiek pilnesnis, o dabar suseno, perkaro...

KAUNIETE

KAUNIETE portretas
LABAI GERAI ISIZIUREK, KAD TAS ANGELAS NEVIRSTU DEMONU.

ddd

ddd portretas
kam jis rūpi?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių