Quantcast

Aktorius N. Gadliauską ir R. Petrauską pribloškė gražuolė gelbėtoja

  • Teksto dydis:

Jau sausio 29 dieną į TV3 ekranus sugrįžta serialas apie vyrišką draugystę „Šviesoforas“.

Televizijos žiūrovų numylėtinio aktoriaus Nerijaus Gadliausko kuriamas personažas taps tėvu, kurio, pasak serialo kūrėjų, galės pavydėti kiekviena moteris.

Antrasis serialo „Šviesoforas“ sezonas pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.30 val. ir toliau pasakos apie trijų draugų – Raimundo, Edvino ir Alberto – ištikimą draugystę, nesutarimus, santykius su mylimomis moterimis ir laimės paieškas. Serialo kūrybinė komanda pasidalino trumpa šypseną keliančia vaizdo ištrauka, kurioje N. Gadliausko ir Roko Petrausko personažus gundo gražuolė gelbėtoja.

Pasak serialo prodiuserio Rimvydo Martinaičio, žiūrovų laukia dar daugiau netikėtumų ir išties kokybiško humoro. R. Martinaičio teigimu, seriale netrūks tikrų gyvenimiškų situacijų, kuriose atsiduriame kasdien. „Tai yra gyvenimas – už kamerų ar prieš kameras, viskas paimta iš gyvenimo, kažkieno išgyvenimų, nuotykių, atsitikimų, nesąmonių. Tas situacijas atvaizduoti nėra sunku, nes kiekvienas per jas anksčiau ar vėliau pereina – kai kurie vaikystėje ar paauglystėje, o kiti tik pensiniame amžiuje“, – juokėsi vienas serialo kūrėjų.

Bene svarbiausi pokyčiai antrajame sezone laukia aktoriaus N. Gadliausko kuriamo personažo Alberto – jis pirmą kartą taps tėvu. R. Martinaitis pasakojo, kad su šia užduotimi Albertas susitvarkys neįtikėtinai lengvai.

Kaip ir gyvenime – vyrai stengiasi dėl moterų, o išeina kaip išeina.

„Jis į tėvystę labai atsakingai žiūri, labai myli savo žmoną ir visokeriopai stengiasi padėti. Pradžioje gal sunkiau, bet paskui jam gerai seksis. Jis labai padės savo žmonai, bandys įsijausti į jos padėtį. Jis yra visų nėščių moterų svajonių vyras, jo gali pavydėti kiekviena. Pats esu auginęs dukrą ir manau, kad jis ženkliai geriau susitvarkė, nei aš“, – juokėsi prodiuseris.

Dideli pokyčiai laukia ir kitų serialo „Šviesoforas“ personažų. Viengungis mergišius Raimundas (aktorius Rokas Petrauskas) nuspręs surimtėti ir ieškoti tikrų jausmų, o žmoną išdavęs Edvinas (aktorius Povilas Laurinkus) bandys iš naujo ieškoti laimės.

„Kaip ir gyvenime – vyrai stengiasi dėl moterų, o išeina kaip išeina“, – apie naująjį serialo „Šviesoforas“ sezoną intriguodamas sakė prodiuseris R. Martinaitis.

Pagrindinius serialo herojus įkūnys N. Gadliauskas, P. Laurinkus ir R. Petrauskas, kuriems kompaniją palaikys aktorės – Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių