Quantcast

Aktorė R. Wilson: Holivude tiek vyrų, bet nei vieno man tinkamo

  • Teksto dydis:

Aktorę Rebel Wilson neabejotinai žino visi komedijų gerbėjai. Ji jau vaidino tokiose juostose, kaip „Sunokusios pamergės“,  „Ko laukti kai laukiesi“, „Aukšta klasė“ bei „Naktis muziejuje“, o nuo vasario 12 dienos ją pamatysime ir naujoje komedijoje „Gidas vienišiams“.  Beje, jau kovą ši aktorė pasirodys ir itin laukiamoje naujojo Sacha Barono Coheno komedijoje „Šnipas per klaidą“.

Komedijoje, kurioje pasakojamos nuotaikingos vienišių istorijos, suvaidinusi R. Wilson sako, jog ji visuomet buvo ir, greičiausiai, visuomet liks vieniša.  „Buvau tokia visą gyvenimą ir didžiausia problema, kad aš tuo per daug mėgaujuosi. Man reikėtų būti atviresnei galimybėms įsimylėti. Tačiau žinau savo pagrindinę problemą – mane tėvai nuo pat mažens mokė būti nepriklausoma, o tai gasdina vyrus“, – žurnalistams per filmo premjerą sakė 35-erių Holivudo žvaigždė.

„Mama man nuolat kartodavo: nesusilauk vaikų, kai esi tokia jauna, jie sugadins gyvenimą. Pakeliauk po pasaulį, pagyvenk sau. Pakankamai prisiklausiau jos patarimų. O dabar štai – Holivude tiek vyrų, bet nei vieno man tinkamo. Jei būdama vieniša jautiesi nelaiminga, tuomet jau reikia kažko imtis. O man tai neatrodo didelė problema. Štai, kuo panaši mano ir mano herojės filme „Gidas vienišiams“ istorija – mes mėgaujamės gyvenimu be įsipareigojimų“, – garsiai kvatojosi moteris ir patikino, kad jos širdies niekuomet neužkariaus rūkalius.

Juostoje „Gidas vienišiams“ R, Wilson vaidina Robin, kurią apibūdina kaip pašėlusią niujorkietę, be galo mėgstančią vakarėlius.

Geriausią jos draugę vaidinanti „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson (jos įkūnijamos herojės vardas – Alice) yra tikra Robin priešingybė: mergina ką tik išsiskyrė su mylimuoju po ilgos draugystės ir nemoka būti viena, todėl Robin gauna didžiulį iššūkį: išmokyti geriausią draugę būti vieniše didžiuliame Niujorke.

Intriguojantis filmo „Gidas vienišiams” anonsas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių