Quantcast

Aktorė J. Zinkevičiūtė dalyvaus televizijos šokių projekte?

  • Teksto dydis:

Šokėjos drabužiais apsirengusią jaunosios kartos kino ir televizijos aktorę Justę Zinkevičiūtę išvydus LRT televizijos koridoriuose, būtų galima pagalvoti, kad ji dalyvaus į eterį sugrįžtančiame šokių projekte. Iš tiesų bent jau kol kas aktorė šokių projekte dalyvauti neketina, tačiau šokiai paskutiniu metu – iš tiesų dažnas užsiėmimas jos gyvenime.

Mergina filmuojasi naujausiame LRT seriale „Meilė kaip mėnulis“, kurio siužetas atskleis TV šokių projekto kūrėjų ir dalyvių gyvenimą, užkulisiuose verdančias aistras ir rezgamas intrigas.
Justė šokėjų drabužiais pasidabino specialiai „Meilė kaip mėnulis“ fotosesijai, per kurią profesionalių šokėjų aprangą ji vilkėjo pirmą kartą. Kartu su ja fotosesijoje dalyvavo serialo aktoriai Mykolas Vildžiūnas, Justina Nemanytė ir Sigita Pikturnaitė.

Serialo kūrėjai pasidalijo niekur neviešintais kadrais iš fotosesijos užkulisių. „Meilė kaip mėnulis“ aktorius fotografavo sparčiai populiarėjantis fotografų duetas Tomas ir Lukas. Aktorių įvaizdis fotosesijoje atspindėjo jų personažų charakterį bei gyvenimą.

Kaip pasakoja J. Zinkevičiūtė, šokiai jai ne naujiena. „Tikrai nemaniau, kad šokio įgūdžiai galėtų būti tokie naudingi ir aktorės karjerai“, – sako paauglystėje savo malonumui šokusi mergina.
Naujajame prodiuserių kompanijų „Videometra“ ir „Singing Fish“ kuriamame seriale šokio menas bus tikrai svarbus, tad nemažai aktorių savo profesionalumą turės atskleisti ne tik vaidindami, bet ir šokdami.

Prie serialo vairo stojo žinomas režisierius bei aktorius Kęstutis Jakštas. O LRT žiūrovai seriale „Meilė kaip mėnulis“ išvys daugybę puikių aktorių: Mykolą Vildžiūną, Elvyrą Žebertavičiūtę, Justę Zinkevičiūtę, Justiną Nemanytę, Dalių Mertiną, Vaidą Lisikaitę ir daugybę kitų.

Konkurencija, pavydas, intrigos ir netikėtai įsiplieskusi meilė – naujajame LRT seriale „Meilė kaip mėnulis“ jau nuo rugsėjo 8 d. pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.55 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių