Quantcast

Aktorė E. Jackaitė: negausi moters kūno neatidavęs jai sielos

Aktorė Eglė Jackaitė socialiniame tinkle „Facebook“ vyrų akis nudžiugino vasariška nuotrauka. Įamžinta su irklente rankoje, moteris žvilgsnius traukia savo dailiu kūnu, kurį tuoj pat pati prilygino demonams.

„Tikra moteris prilygsta demonui. Tu negausi jos kūno, neatidavęs jai sielos“, – parašė E. Jackaitė prie Jevgenijos Zuk nuotraukos. 

„Vasariška, gera nuotaika, vyko fotosesija, ir nieko blogo tame nematau, – portalui kalbėjo dviejų vaikų mama. – O tie žodžiai man patinka. Neseniai su vyresniu sūnumi Jokūbu kalbėjome, kaip dabar lengvai prieinamos merginos. Jis net papasakojo, kaip sėdėjo viename vakarėlyje, bendravo, staiga priėjo viena mergina ir sako: „Kai norėsi sekso – sakyk“. Tai suveikė kaip atmetimo reakcija. Kodėl tai – tas pats, kaip išgerti arbatos ar kavos? Protingiems vyrams nepatinka lengvai prieinamos moterys. O gal aš senų pažiūrų?“

Ar ji save palygino su demonu, ieškančiu sielos? Ne. Bet aktorė pripažino mananti, kad žmonėse yra ir Velnias, ir Dievas, ir Tamsa, ir Šviesa.

„Nuo aplinkybių ir nuo mūsų pačių priklauso, kas įsiplieks. Manyje, kaip ir kiekviename žmoguje, taip pat yra įvairių spalvų paletė“, – teigė E. Jackaitė.

O gal vyras ieško moters sielos, bet ne kūno? „Reikia visumos. Faktas – vien tik kūno neužtenka. Bet jei kartu suskamba ir siela, turi visą žmogų – ne dalelėmis, – svarstė E. Jackaitė. – Nereikia kažko išskirti, aš – už visumą ir gražų visumos skambesį poroje.“

Tačiau paklausta, ar jos siela ir kūnas jau kažkam priklauso, aktorė tik nusikvatojo: „Kitas klausimas...“


Šiame straipsnyje: Eglė Jackaitėkūnassiela

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių