Quantcast

Adele nekilnojamojo turto kolekciją papildė namu už 9,5 mln. dolerių

  • Teksto dydis:

Britų dainininkė ir dainų kūrėja Adele (Adel) įsigijo namą šalia savo bičiulės Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) aptvertoje saugomoje gyvenvietėje Beverli Hilse, praneša svetainė TMZ.com.

Šį 9,5 mln. JAV dolerių (8,5 mln. eurų) kainuojantį būstą vienoje prabangiausių Los Andželo vietų 28-erių britų atlikėja nusipirko prieš mėnesį.

Naujame 2,1 tūkst. kvadratinių metrų ploto name, netoli kurio įsikūrusios tokios žvaigždės kaip J. Lawrence, Ashtonas Kutcheris (Aštonas Kačeris), Mila Kunis, Cameron Diaz (Kameron Dias) , Nicole Richie (Nikol Riči), yra keturi miegamieji, šeši vonios kambariai, baseinas, arbatos namelis ir žaislinis geležinkelis kieme, kuriuo, be abejo, džiaugsis keturmetis dainininkės sūnus Angelo (Andželas).

Šis Los Andželo namas papildys nemažą dainininkės nekilnojamo turto „kolekciją“, kuri vertinama 23 mln. JAV dolerių (beveik 21 mln. eurų). Jai priklauso kotedžas Londono Kensingtono rajone ir 5 mln. JAV dolerių (4,5 mln. eurų) vertės namas Malibu pakrantėje.

Hito „The Rolling in the Deep“ atlikėjos sutartis su įrašų kompanija „XL Recordings“ baigiasi ir ji susitarė dėl perėjimo į „Sony Music“, su kuria pasirašė 131 mln. JAV dolerių (117 mln. eurų, 90 mln. svarų) sutartį, pranešė britų laikraštis „The Sun“.

„Užsitikrinome didžiausią kartos muzikos žvaigždę“, – pirmadienį sakė šaltinis iš „Sony Music“.

Adele įrašai pernai pasaulyje buvo geriausiai perkami. D. Britanijoje ir JAV jos trečias albumas „25“ ir hitas „Hello“ pasiekė pardavimo rekordus.

Tai, kaip teigiama, yra pelningiausia sutartis, kokią tik yra sudarę britų artistai: didesnė už 116 mln. dolerių vertės Robbie Williamso (Robio Viljamso) sutartį dėl perėjimo į EMI 2002 metais.

Tai taip pat bus didžiausia visų laikų sutartis su muzikante moterimi, pranokstanti ankstesnės rekordininkės, velionės Whitney Houston (Vitni Hjuston), 102 mln. dolerių sutartį su „Arista“ 2001 metais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių