Quantcast

24 kg priaugusi O.Pikul – Jasaitienė svarsto apie plastikos chirugus

  • Teksto dydis:

Vos prieš pusantro mėnesio sūnaus susilaukusi grupės „Naujos pupytės“ įkūrėja Oksana Pikul – Jasaitienė pirmą kartą ryžosi įsileisti filmavimo kameras į savo prabangius namus Vilniaus pakraštyje.

Šį pirmadienio vakarą 20.20 val. LNK laidoje „Nuo... Iki...“ visuomet veikli ir dažnai seksualiausia Lietuvos moterimi vadinama Oksana pasirodys gerokai pasikeitusi.

Per nėštumą O. Pikul – Jasaitienė priaugo net 24 kilogramus. „Nėštumo metu dievinau sūrį. Pačioje pradžioje, kaip ir daugeliui moterų, patiko marinuoti pomidoriukai, agurkėliai, o marinatą gėriau kaip kompotą“, – juokiasi dainininkė.

Nedidelio ūgio, smulkaus sudėjimo dainininkei jau nukrito keturiolika kilogramų, tad numesti liko dar dešimt. „Kol kas nesilaikau dietų, nes krūtimi maitinu sūnų ir man svarbiausia jo gerovė“, – tikina Oksana. Atlikėja priduria, kad netgi jei nepavyks atgauti buvusių formų, ji neatmeta galimybės pasinaudoti plastikos chirurgų pagalba.

O. Pikul – Jasaitienė jau netrukus iškeliaus į Siciliją, kur vienoje krepšinio komandoje žaidžia jos vyras Simas Jasaitis. Vos prieš pusmetį Oksana žadėjo neaukoti savo karjeros ir populiarumo dėl santuokos, ji tikino viską suderinsianti. Vis dėlto gimus sūnui Dominykui dainininkė pakeitė savo nuomonę.

„Metus ketinu dirbti tik mama ir žmona. Tiek laiko tikrai manęs nematysite ant scenos“, – sako Oksana.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baime

baime portretas
pamatyt nu ziauriai negrazi boba ar su spaklium ar be jo ar pries pasiperejima ar po jo negrazi ir taskas

Rasa

Rasa portretas
Po gimdymo buvo likę 20kg Kai nebuvo nei auklių nei močiučių kurios padėtu , tai po puses metu buvo jau 25 kg nukritę. Teko žiūrėt kaip netapti panasiai i giltine. Aišku mityba svarbi. Torciuku ir saldainiukų buvo atsisakyta ;-)

:)

:) portretas
tegu operuojasi nesvarstydama :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių