Quantcast

2017-ųjų „Oskarus“ ves komikas J. Kimmelas

  • Teksto dydis:

89-ąją „Oskarų“ įteikimo ceremoniją vasario mėnesį ves vėlyvo vakaro pokalbių laidos vedėjas Jimmy Kimmelas (Džimis Kimelas), pirmadienį sakė šaltiniai Kino meno ir mokslo akademijoje.

Apie J. Kimmelo parinkimą oficialiai netrukus turi paskelbti Michaelas De Luca (Maiklas De Luka) ir Jennifer Todd (Dženifer Tod), kurie praėjusį mėnesį buvo pakviesti prodiusuoti ceremoniją, pranešė įvairios žiniasklaidos priemonės.

Kino meno ir mokslo akademija kol kas neatsakė į prašymus patvirtinti, kad ceremoniją, kurią vasario 26 d. tiesiogiai transliuos televizija ABC, ves J. Kimmelas.

Ši užduotis pirmąkart tektų komikui, kuris nuo 2003 metų minėtoje televizijoje veda laidą „Jimmy Kimmel Live!“ ir kuris buvo giriamas už šiemet vestą televizijos apdovanojimų „Emmy“ įteikimo ceremoniją.

ABC, kuri Akademijai, kaip pranešama, už teisę transliuoti „Oskarų“ ceremoniją moka 75 mln. dolerių (69,7 mln. eurų) per metus, rugpjūčio mėnesį sudarė naują sutartį, pagal kurią televizijos vadovai labiau prisidės prie kūrybinių ceremonijos aspektų.

J. Kimmelas buvo pasirinktas neįprastai vėlai, nes normaliai vedėjas paaiškėja keli mėnesiai iki ceremonijos.

Tarp kitų anksčiau minėtų galimų pretendentų į vedėjus buvo komikės Ellen DeGeneres (Elen Dedženers) ir Tina Fey (Tina Fėj).

2016 metų ceremoniją, kurios reitingas buvo mažiausias per aštuonerius metus ir kurią žiūrėjo maždaug 34,5 mln. žiūrovų, vedė Chrisas Rockas (Krisas Rokas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių