Quantcast

„2 Barų“ staigmena: grįžta praėjusių metų finalininkas Renaldas?

  • Teksto dydis:

TV3 vasaros realybės šou gyvenimas jau nusistovėjo – į dvi komandas suskirstyti dalyviai dėl didesnės apyvartos pluša baruose, vienas su kitu susipažino, rodo pirmasias simpatijas ir antipatijas. Tačiau vandenį sudrumsti gali netikėta naujiena – praėjusių metų dalyvis Renaldas savo „Facebook“ paskyroje pasidalino paslaptinga užuomina.

Praėjusią vasarą linksmuolis kaimietukas Renaldas daugeliui įsiminė savo neblėstančia šypsena ir užkrečiančia nuotaika bei charizma ir galbūt būtent dėl šios priežasties tapo vienu iš projekto finalininkų – nuoširdumu ir paprastumu papirko visų žiūrovų širdis.

Šiandien visus savo gerbėjus socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Renaldas nustebino netikėta žinute – paskelbė, kadgrįžta į realybės šou „2 Barai“. Įsiamžinęs prie baro, kuriame dirba, vaikinas tikino grįžtantis į realybės šou. „Joninės praėjo, vasara po biški įsibėgėja, „2 Barai“ – ne išimtis. Ką gi, chebryte... Nusprendžiau, šiais metais vėl einu į „2 Barus“! Greit pasimatysime“, – socialinėje erdvėje po nuotrauka skelbė buvęs realybės šou dalyvis.

Projekto kūrėjai kol kas tokio paslaptingo Renaldo akibrokšto nekomentuoja.

Pernai Renaldas TV žiūrovams įsiminė ne tik dėl nuoširdumo – likus mažiau nei dviem savaitėms iki projekto „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ finišo, jis viešai pasimylėjo su šou dalyve Aiste.

Nuo projekto pradžios vienas kitam simpatijų neslėpę „kaimietukas“ Renaldas ir intrigantė Aistė atsidavė nevaldomoms aistroms. Atsidūrę bendrame miegamajame dalyviai, rodos, pamiršo, kad juos stebi tūkstančiai: pasislėpę po antklode pasimylėjo.

„Kažkodėl užmigau viename karavane, bet atsidūriau kitame. Aš nuėjau miegoti vienas, o atsibudau ne vienas...“ – po kartu su Aiste praleistos nakties sunkiai žodžius rinko Renaldas. O už baro sienų jo laukė ir paklydimus buvo priversta stebėti mergina...

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių