Quantcast

„2 Baruose“ įtampa auga: paaiškės pirmasis išlikimo kovos dalyvis

  • Teksto dydis:

Pirmoji TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ savaitė pažėrė daugybę netikėtų įvykių. Vos praėjus kelioms dienoms kai kurie projekto dalyviai tapo nesutaikomais priešais, o kiti ėmė rodyti vienas kitam simpatijas ir šiltus jausmus.

Tačiau prieš tai savo mintimis dalinęsi tik duodami interviu, šou dalyviai viską galės išsakyti atvirai – jų laukia pirmasis pliusų ir minusų vakaras, po kurio paaiškės, kam pirmajam teks dalyvauti išlikimo kovoje.

Šį ketvirtadienio vakarą televizijos žiūrovai turės galimybę išvysti pirmąjį šio „2 Barai“ sezono pliusų ir minusų vakarą. Visą savaitę dirbdami pramogų komplekse „HBH“ projekto dalyviai kovojo dėl klientų ir didesnės apyvartos. Mažesnę apyvartą baruose surinkusi komanda savo simpatijas ir antipatijas galės išsakyti garsiai ir ant stalo paskleisti visas kortas.

„Darbas situaciją pakeitė kardinaliai. Pačią pirmą valandą aš galvojau, kad mes vieni kitiems perkąsime gerkles“, – sakė projekto dalyvis Aivaras.

Panašu, kad balsavimo vakaras kai kuriems dalyviams taps proga aptarti savo nesutarimus, o kitiems – išsakyti nuomonę apie pirmąją savaitę kilusius konfliktus. Vienas tokių – įtampa tarp virėjo Juozo ir profesionalaus barmeno Irmanto, kurią pastebi ir kiti projekto dalyviai. Juozui už savo komandos vadovo Vitalijaus Cololo įžeidimą buvo skirtas griežčiausias įspėjimas – geltona kortelė.

„Tai buvo per žiauru ir ateidamas į šitą realybės šou tu negali elgtis taip, kaip elgiesi namie“, – apie Juozo poelgį sakė Irmantas. Profesionalus barmenas neslepia – Juozas jam nepatinka labiausiai iš visų ir net garsiai vaikiną vadina žemesniu už save, o Juozas Irmantui jaučia dar didesnę antipatiją.

Tiesa, su Irmantu taip pat konfliktuoja ir kitas projekto dalyvis – futbolo entuziastas Stanislavas. Jam vyriausias projekto dalyvis užkliuvo tuomet, kai pradėjo rodyti dėmesį garsiai išsakytai simpatijai – Enrikai.

Tačiau kitiems pliusų ir minusų vakaras taps būdu parodyti simpatijas. Visą savaitę žiūrovai stebėjo nuoširdžiosios Medos ir gražuoliuko Martin užgimstančius jausmus – galbūt pliusų ir minusų vakare jie atskleis, ką iš tikrųjų jaučia vienas kitam?

Kuri komanda surinko mažesnę apyvartą ir dalyvaus pirmajame pliusų ir minusų vakare? Ar projekte kylanti įtampa privers dalyvius išsakyti viską, ką galvoja vieni apie kitus? Kas taps savaitės lyderiu, o kas – pirmuoju išlikimo kovos dalyviu?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių