Quantcast

„2 Barų“ dalyviai nebeslepia jausmų – persikėlė į vieną lovą

  • Teksto dydis:

TV3 vasaros projekto „2 Barai“ gyvenimas jau įsibėgėjo – kol vieni aiškinasi tarpusavio konfliktus, kiti nebeslepia šiltų jausmų. Nors nuo pirmųjų projekto dienų poruojami nuoširdžioji Meda ir merginų numylėtinis Martin apie savo jausmus daug kalbėti nenori, porelės veiksmai – iškalbingesni už žodžius. Praėjusią naktį jiedu meiliai praleido vienoje lovoje.

Šį trečiadienio, vakarą realybės šou žiūrovai galės išvysti „2 Barai“ dalyvių svarbiausius kasdienio gyvenimo įvykius, dramas ir besimezgančius romantiškus santykius.

Gražuolis automobilių entuziastas Martin ir visuomet besišypsanti, vakarėlių siela Meda vienas kitam simpatizavo nuo pat projekto pradžios. Nedrąsūs žvilgsniai, prisilietimai ir pokalbiai išaugo į didesnę simpatiją, kurią jau pastebėjo ne tik kiti dalyviai, bet ir užfiksavo filmavimo kameros.

Duodami interviu Meda ir Martin apie savo jausmus nėra linkę atvirauti. Anksčiau mergina tikino, kad kol kas rimtų draugysčių vengia, nes praeityje yra patyrusi nelaimingą meilę. „Tiesiog, jis man patinka, smagus vaikinas. Taip, dėmesio rodo ir man tai patinka. Tačiau aš dabar atsargiai žiūriu į vaikinus – esu labai skaudžiai nudegusi ir nežinau, ar jau galiu atsiduoti naujiems jausmams“, – sakė Meda.

Merginų dėmesio dažnai sulaukiantis Martin apie užsimezgusią draugystę taip pat nedaugžodžiavo. „Taip, Meda labai simpatiška mergina. Jos žavinga šypsena ir labai gražus juokas. Aš esu vienišas, neturiu panelės, tad natūralu, kad ji man krito į akį. Santykius realybės šou įsivaizduočiau, juk čia ta pati realybė, kaip ir tikrame gyvenime. Tik kad stebi kameros visą parą“, – šypsojosi raumeningas gražuolis.

Tačiau panašu, kad nuo projekto pradžios poruojami Meda ir Martin linkę kalbėti ne žodžiais, o veiksmais. Porelė kartu meiliai apsikabinę užmigo vienoje lovoje.

Ar Meda ir Martin pagaliau prisipažins vienas kitam jaučiantys romantiškus jausmus? Galbūt sulauksime ir pirmųjų bučinių?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: 2 Barairealybės šouJausmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių