Quantcast

Namų idėjų centras: čia gimsta svajonių interjerai!

  • Teksto dydis:

Namų idėjų centras „NIC“ – specializuotas apdailos medžiagų ir interjero prekių prekybos centras Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. „NIC“ prekybos centrai skirti statantiems, remontuojantiems ar planuojantiems tai daryti.

Moderniame prekybos centre „NIC“ nesiblaškydami ir neskubėdami, viename pastate rasite namui, butui, patalpai ar biurui įrengti ir dekoruoti naudojamų šiuolaikiškų apdailos medžiagų, interjero prekių, dekoravimo detalių ir meno darbų asortimentą.

Džiung­lių karš­ti­nė jū­sų na­muo­se

Ne tik ma­dos pa­sau­ly­je džiung­lės yra įkvė­pi­mo šal­ti­nis. Jos ver­žia­si ir į mū­sų in­ter­je­rus. In­ten­sy­vūs ato­grą­žų raš­tai ar­ba mi­ni­ma­lis­ti­niai abst­rak­tūs miš­kai ant bal­dų ir ak­se­sua­rų – šios ten­den­ci­jos įro­dy­mas. Iš­ta­pe­ta­vę žais­min­gais bo­ta­ni­kos raš­tais vie­ną sie­ną, ga­li­te su­kur­ti pir­mykš­tį džiung­lių kam­pe­lį na­muo­se. Net ne­rei­kia mi­nė­ti, jog ši džiung­lių ten­den­ci­ja – tai grį­ži­mas prie iš­ta­kų vi­sais įsi­vaiz­duo­ja­mais bū­dais, pa­si­tel­kiant me­džia­gas, to­kias kaip ro­tan­gas (ato­grą­žų) medie­na, kamš­tis, li­nas ir bam­bu­kas. Me­di­nės grin­dys pui­kiai pa­pil­dys bo­ta­ni­nį in­ter­je­rą ir su­teiks jam dar dau­giau na­tū­ra­lu­mo.

Ta­pe­tų ir grin­dų nau­jie­nas ra­si­te pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­nuo­se „Parketas ir tapetas“.

Me­no kū­ri­niai in­ter­je­re

„Vil­niaus ga­le­ri­ja“ su­tei­kia ga­li­my­bę žy­mių ša­lies me­ni­nin­kų dar­bus gy­vai ap­žiū­rė­ti sa­lo­nuo­se Vil­niaus par­ke­tas ša­lia sti­lin­gos grin­dų ir ta­pe­tų eks­po­zi­ci­jos. To­kia eks­po­zi­ci­ja lei­džia pa­jus­ti kū­ri­nį in­ter­je­re, su­de­rin­ti spal­vas ir su­teik­ti inter­je­rui sti­lin­gą, uni­ka­lų ak­cen­tą. Žais­ki­te su spal­vo­mis, for­mo­mis, fak­tū­ro­mis ir pa­vers­ki­te sa­vo in­ter­je­rą na­mais, ku­riuo­se ka­ra­liau­ja tik­ro­sios ver­ty­bės.

Me­no dar­bų įsi­gy­si­te pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­nuo­se „Vilniaus parketas“.

Ret­ro sti­liaus me­di­nės lau­ko du­rys

Šios du­rys yra skir­tos kla­si­ki­nio gro­žio my­lė­to­jams. Dau­gu­ma de­ta­lių yra ga­mi­na­mos ran­ko­mis, to­dėl du­rų di­zai­nas ir mo­de­liai yra ne­pa­kar­to­ja­mi ir už­tik­ri­na kiek­vie­no pro­duk­to iš­skir­ti­nu­mą. Du­rų puo­šy­bai nau­do­ja­mi da­bar­ti­nėms tenden­ci­joms pri­tai­ky­ti ge­riau­si kla­si­ki­nio di­zai­no pa­vyz­džiai. Bū­din­gos de­ko­ra­ty­vių ap­va­dų de­ta­lės su­tei­kia „Doorsy“ li­ni­jos pro­duk­tams iš­skir­ti­nu­mo iš dau­ge­lio ki­tų rin­ko­je siū­lo­mų ga­mi­nių.

Įsi­gy­ti ga­li­ma pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­ne „Kambario durys“.

Nau­jas bū­das ga­min­ti mais­tą ir pra­mo­gau­ti lau­ke

Kepsninė „Ofyr“ yra funk­cio­na­lus me­no kū­ri­nys, per­ke­lian­tis gro­žį, ši­lu­mą, mais­tą ir drau­gys­tę į lau­ką. „Ofyr“ iš­si­ski­ria pra­ktiš­ku­mu ir sti­lin­ga iš­vaiz­da. Kū­gio for­mos ug­nies in­das tu­ri pla­tų, plokš­čią žie­dą, ku­ris pa­di­di­na ke­pi­mo paviršiaus efek­ty­vu­mą. Karš­tis sklin­da iš cent­ro į kraš­tus to­bu­lai pa­si­skirs­ty­da­mas ir su­ku­rdamas pla­tų ke­pi­mo tem­pe­ra­tū­ros pa­si­rin­ki­mą vie­no­je plokš­tu­mo­je. Pap­ras­tos, kla­si­ki­nės li­ni­jos har­mo­nin­gai de­ra bet ko­kio­je ap­lin­ko­je – nuo užmies­čio so­dy­bos iki pra­šmat­naus res­to­ra­no te­ra­sos. Ir kai atei­na lai­kas per­kel­ti pra­mo­gas į lau­ką, ši ele­gan­tiš­ka skulp­tū­ra pa­virs­ta į šil­tą, sve­tin­gą ži­di­nį mais­tui ruoš­ti ir bend­rau­ti. Ant kepsninės ne tik sma­gu ga­min­ti su kom­pa­ni­ja, bet ir gražiai at­ro­do, be to, šil­do.

Kepsninę įsi­gy­ti ga­li­ma pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne, sa­lo­ne „Akvatachnika“.

Ke­ra­mi­kos pa­ro­dos nau­jie­na – įkvėp­ta stik­lo

Nau­jau­sia „Iris“ ko­lek­ci­ja „Sli­de“ – tai ko­lek­ci­ja, įkvėp­ta stik­lo, iš­si­ski­rian­ti gi­lio­mis ir ryš­kio­mis spal­vo­mis, bliz­giais pa­vir­šiais, ku­rie su­ku­ria še­šė­lių bei at­spin­džių žais­mą in­ter­je­re. Ko­lek­ci­ja siū­lo pla­čią de­ko­ro ele­men­tų ga­mą ir derančias grin­dų ply­te­les.

Ko­lek­ci­ją pa­ma­ty­ti ga­li­te pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne, sa­lo­ne „Eurotopas“.

Su­tei­ki­te pra­šmat­nu­mo sa­vo na­mams!

Mo­der­naus di­zai­no auk­so, si­dab­ro ar mė­ly­nos spal­vos pūs­to stik­lo švies­tu­vai „Soap“ ga­mi­na­mi tik iš aukš­čiau­sios ko­ky­bės stik­lo. Kiek­vie­nas švies­tu­vas yra uni­ka­lus ir iš­skir­ti­nis, ku­ria­mas ran­ko­mis, to­dėl ke­li švies­tu­vai vie­no­je vie­to­je bus kar­tu ir to­kie pa­tys, ir skir­tin­gi.

Įsi­gy­ti ga­li­ma pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­ne „Ekoliumenas“.

Kaip pa­si­rink­ti tin­ka­mą ši­lu­mos siurb­lį?

Ren­kan­tis ši­lu­mos siurb­lį rei­kia kuo tiks­liau įver­tin­ti ši­lu­mos po­rei­kį pa­tal­poms šil­dy­ti ir karš­tam van­de­niui ruoš­ti (var­to­to­jų skai­čius, vo­nios kam­ba­rių skai­čius ir pan.) ir steng­tis ga­lios no­mi­na­lą pa­si­rink­ti kuo la­biau pri­tai­ky­tą ši­lu­mos porei­kiui. Pa­rin­kus la­bai ga­lin­gą siurb­lį, iš­lai­dos šil­dy­mui ga­li ge­ro­kai išaug­ti, nes ga­lin­ges­nio ši­lu­mos siurb­lio komp­re­so­rius su­nau­dos dau­giau elekt­ros ener­gi­jos. Pa­rin­kus per ma­žos ga­lios siurb­lį, iš­lai­dos taip pat bus di­des­nės, nes šaltuoju pe­rio­du ga­li neuž­tek­ti ga­lios ir pa­pil­do­mai bus įjun­gia­mi re­zer­vi­niai kai­ti­ni­mo ele­men­tai.

„At­lan­tic“ ši­lu­mos siurb­lių pa­siū­ly­mai – itin pa­trauk­lio­mis kai­no­mis pre­ky­bos cent­re „NIC“ Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­ne „Vilpra“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių