Quantcast

Namų idėjos – nuo saugių lauko durų iki „deimantinių“ šviestuvų

  • Teksto dydis:

Namų idėjų centras NIC – specializuotas apdailos medžiagų ir interjero prekių prekybos centras Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. NIC prekybos centrai skirti statantiems, remontuojantiems ar planuojantiems tai daryti.

Prekybos centre NIC nesiblaškant ir neskubant viename pastate galima rasti namui, butui, patalpai ar biurui įrengti ir dekoruoti naudojamų šiuolaikiškų apdailos medžiagų, interjero prekių, dekoravimo detalių ir meno darbų asortimentą.

„Quick-Step“ „Mas­si­mo“ ko­lek­ci­ja: di­dy­bės įspū­dis

Da­ran­tis įspū­dį – bū­tent tai ga­li­ma pa­sa­ky­ti apie „Quick-Step“ par­ket­len­čių ko­lek­ci­ją „Mas­si­mo“. Dėl pre­ce­den­to ne­tu­rin­čių il­gų ir pla­čių len­tų, sa­vo au­ten­tiš­ku­mo ir meist­riš­kos ga­my­bos šios tik­rai uni­ka­lios me­di­nės grin­dys al­suo­ja praban­ga. Tam­sūs to­nai, to­kie kaip „Quick-Step Ažuo­las Dark Cho­co­la­te“ par­ket­len­čių šil­ta ru­da spal­va, šiuo me­tu ka­ra­liau­ja tarp in­ter­je­ro ten­den­ci­jų. Ši ru­da spal­va pui­kiai de­ra su juo­do­mis de­ta­lė­mis. Bū­tent to­dėl ga­min­to­jas pa­si­rin­ko juo­dą glais­tą smul­kiems įtrū­ki­mams ir ša­koms už­pil­dy­ti. Sie­kiant su­stip­rin­ti šiurkščios, neap­do­ro­tos me­die­nos iš­vaiz­dą ir ap­sau­go­ti grin­dis nuo ka­vos ir vy­no dė­mių, len­tos yra ap­do­ro­tos itin ma­ti­niu alie­ju­mi ar­ba la­ku. Pui­kiai tin­ka kant­ri sti­liaus ar­ba su et­ni­nė­mis de­ta­lė­mis in­ter­je­ruo­se, ku­rie šiuo me­tu la­bai ma­din­gi.

Par­ket­len­čių įsi­gy­si­te pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, spe­cia­li­zuo­tuo­se „Quick-Step“ sa­lo­nuo­se.

Mo­der­nios, šil­tos ir sau­gios me­di­nės lau­ko du­rys

Pa­sy­vių me­di­nių lau­ko du­rų li­ni­ja „Ter­moP­lus“ – šiuo­lai­kiš­kos du­rys, at­spin­din­čios nau­jas du­rų di­zai­no ten­den­ci­jas. Šių du­rų iš­skir­ti­nu­mą le­mia jų sto­ris (90 mm), ku­ris už­tik­ri­na ge­rą izo­lia­ci­ją nuo šal­čio. Šiuo­lai­ki­nė­se du­ry­se yra įreng­ti tri­jų ka­me­rų ke­tu­rių stik­lų sau­gaus stik­lo ar­ba at­spa­raus įsi­lau­ži­mui stik­lo pa­ke­tai, ku­rie yra ma­ti­na­mi ar­ba ku­ria­mas Ve­ne­ci­jos veid­ro­džio efek­tas. Ši du­rų li­ni­ja tu­ri pla­čią mo­de­lių ir spal­vų ga­mą. Įsi­gy­ti ga­li­ma pre­ky­bos cent­re NIC Kaune ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­ne „Kambario durys“.

Šva­raus oro ga­myk­la na­muo­se

Nau­jo­ji „Fal­mec“ gart­rau­kių ko­lek­ci­ja su­kur­ta pa­si­tel­kiant nau­jau­sias tech­no­lo­gi­jas, ku­rios lei­džia už­tik­rin­ti ne­prie­kaiš­tin­gą pro­duk­tų ko­ky­bę, di­zai­ną, ty­lų vei­ki­mą ir jau­ku­mą jū­sų na­mams. „Fal­mec“ „E.ion“ gart­rau­kiai ne tik pa­ša­li­na kva­pus, bet ir de­zin­fe­kuo­ja na­mų orą. Tai tik­ras vir­tu­vės per­vers­mas, dėl ku­rio vir­tu­vė tam­pa vie­ta, ku­rio­je tie­siog ge­riau bū­ti. Šiais pro­duk­tais pre­kiau­ja ofi­cia­lus „Fal­mec“ at­sto­vas Lie­tu­vo­je – sa­lo­nas „Daneka“ pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne.

Šiuo­lai­kiš­kas ir eko­no­miš­kas ka­ti­las

Du­ji­niai ka­ti­lai yra vie­ni po­pu­lia­riau­sių Lie­tu­vo­je. Du­ji­nio kon­den­sa­ci­nio ka­ti­lo „Vail­lant eco­Tec“ iš­skir­ti­nės ko­ky­bės po­žy­miai yra di­de­lis efek­ty­vu­mas, griež­tus ap­lin­ko­sau­gos rei­ka­la­vi­mus ati­tin­kan­tys pa­ra­met­rai, ne­su­dė­tin­gas įrengimas ir ap­tar­na­vi­mas. Šiuo­lai­ki­nis šil­dy­mo įren­gi­nių di­zai­nas ga­li bū­ti sko­nin­gai pri­de­rin­tas bet ko­kia­me in­ter­je­re. Ka­ti­lai kom­pak­tiš­ki ir ty­liai vei­kian­tys, tad juos ga­li­ma mon­tuo­ti tie­siog vir­tu­vė­je, ko­ri­do­riu­je ar pa­lė­pė­je. „Vail­lant eco­Tec“ ka­ti­lai skir­ti karš­tam van­de­niui šil­dy­ti ir ruoš­ti tiek in­di­vi­dua­liuo­se, tiek dau­gia­bu­čiuo­se na­muo­se. Na­mų šil­dy­mui pa­si­rin­kus kon­den­sa­ci­nį du­ji­nį ka­ti­lą, ku­ris sa­vo efek­ty­vu­mu pra­noks­ta įpras­tą du­ji­nį ka­ti­lą, šil­dy­mo iš­lai­das suma­žin­si­te 15–20 pro­c.

Dau­giau in­for­ma­ci­jos apie pro­duk­tą su­ži­no­si­te pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­nuo­se „Vilpra“.

Ar jau tu­ri­te dei­man­tą sa­vo na­muo­se?

Mo­der­naus di­zai­no švies­tu­vai „Diamante“ (ga­min­to­jas „Mant­ra“, Is­pa­ni­ja) su­kur­ti sti­lin­gam in­ter­je­ro ap­švie­ti­mui. Švies­tu­vo for­ma pri­me­na nu­glu­din­tą dei­man­tą, o sklin­dan­ti švie­sa – ryš­kų dan­gaus skliau­tą. Švies­tu­vas tu­ri at­ski­rą valdymo pul­te­lį, ku­riuo ga­lė­si­te įjung­ti ir iš­jung­ti švies­tu­vą, taip pat re­gu­liuo­ti švie­sos spal­vos tem­pe­ra­tū­rą. Šie švies­tu­vai tik­rai ras vie­tą kiek­vie­na­me in­ter­je­re ir jū­sų šir­dy­je.

Įsi­gy­ti ga­li­ma pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­nuo­se „Ekoliumenas“.

Dar di­des­nis ta­pe­tų pa­si­rin­ki­mas Kau­ne

Ma­dos, sti­liaus ir gro­žio ger­bė­jai sa­lo­ne „Ta­pe­tas.lt“ ras di­de­lį gar­siau­sių Eu­ro­pos bend­ro­vių sie­nų dan­gų pa­si­rin­ki­mo asor­ti­men­tą: nuo tra­di­ci­nių ir kla­si­ki­nių iki mo­der­nių ir mi­ni­ma­lis­ti­nių. Bend­ra­dar­biau­da­mas su ita­lų ga­min­to­jais „Zam­bai­ti Pa­ra­ti“, „Emi­lia­na Pa­ra­ti“, „Pa­ra­to“, „Por­to­fi­no“, vo­kie­čių ga­min­to­jais „P+S in­ter­na­tio­nal“, „Mar­burg“, „Ko­mar“ bei len­kų ga­min­to­ju „Con­sal­net“, sa­lo­nas „Ta­pe­tas.lt“ siū­lo aukš­tos ko­ky­bės ir iš­skir­ti­nio sti­liaus ta­pe­tus bei foto­ta­pe­tus. „Ta­pe­tas.lt“ par­duo­tu­vė­se ga­li­ma iš­si­rink­ti iš­skir­ti­nių pa­sau­ly­je ži­no­mų ga­min­to­jų, di­zai­ne­rių ir pre­kės ženk­lų ta­pe­tų. Čia taip ra­si­te di­zai­ne­rių Ro­ber­to Ca­val­li, Va­len­ti­no Yu­dash­ki­no, Ni­co­la Trus­sar­di, Lui­gi Co­la­ni ta­pe­tų kolek­ci­jas. Kvie­čia­me ap­si­lan­ky­ti nau­ja­me ta­pe­tų sa­lo­ne „Ta­pe­tas.lt“ pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne.

To­bu­las grin­dų už­bai­gi­mas

Es­te­ti­nį grin­dų įspū­dį la­biau­siai le­mia funk­ci­nių de­ta­lių, to­kių kaip grind­juos­tės, pa­rin­ki­mas. Tai lyg pa­sku­ti­nis po­tė­pis pa­veiks­le. Ita­lų ga­min­to­jo „Pedross“ bal­tai da­žy­tos grind­juos­tės SEG70 yra vi­du­ti­nio aukš­čio su itin ele­gan­tiš­ku išgau­bi­mu, tad pui­kiai tin­ka ele­gan­tiš­kam in­ter­je­rui už­baig­ti.

Grind­juos­čių asor­ti­men­tą ra­si­te pre­ky­bos cent­re NIC Kau­ne ar­ba Klai­pė­do­je, sa­lo­nuo­se „Vilniaus parketas“.


Prekybos centras NIC:

Kaune, Pramonės pr. 8E

Darbo laikas:

I–V 10–19 val.

VI  10–16 val.

VII nedirbame

Klaipėdoje, Minijos g. 42

Darbo laikas:

I–V 10–19 val.

VI  10–15 val.

VII nedirbame

www.nicentras.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių