Quantcast

Svarbiausi 18-osios Vilniaus knygų mugės renginiai – tiesiogiai per LRT

  • Teksto dydis:

Dešimtys tiesioginių transliacijų, daugiau kaip 40 TV laidų įrašų, šimtai valandų archyvinės medžiagos, specialūs pristatymai ir diskusijos radijo ir televizijos eteryje – taip Lietuvos visuomeninis transliuotojas įsilies į vieną svarbiausių metų kultūros renginių – jau šį ketvirtadienį prasidedančią 18-ąją tarptautinę Vilniaus Knygų mugę

Daugelį diskusijų Knygų mugėje įsikūrusiame Forume-LRT studijoje ves LRT laidų vedėjai – iš viso beveik dvidešimt.

„Vasario pabaigoje LRT tradiciškai keturioms dienoms persikelia į Knygų mugę – tam, kad joje apsilankyti galėtų ir esantys toliau nuo Vilniaus. Jau ne vienerius metus mugėje galima ne tik įsigyti knygų ar pabendrauti su mėgiamais autoriais, bet ir įžengti į televizijos ir radijo virtuvę. Visi, apsilankę LRT studijoje, galės pamatyti, kaip kuriama, transliuojama ar įrašoma radijo ar televizijos laida. Galų gale, prieiti ir susipažinti su mūsų vedėjais, kūrybine grupe. O mums tai – puiki galimybė tapti vieno gražiausių, populiariausių Lietuvos kultūrinių renginių dalimi“, – sako LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Pajusti Knygų mugės pulsą į Vilnių atvykti negalintiems knygų mėgėjams padės visos informacinės LRT laidos nuo ryto iki vakaro visą savaitgalį.

Plačiau čia. Jei negalite apsilankyti Vilniaus knygų mugėje, įsijunkite LRT.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių