Quantcast

Prezidento A. Smetonos paslaptys

Grįžti į straipsnį

Balas

Balas portretas
Is aprasymu matosi, kad jokios diversijos ten nebuvo. Nes viskas vyko artimuju akivaizdoj ir prie liudininku. Jeigu agentai butu noreje ji nuzudyt, butu nunuodije ar kazkokiu patogesniu budu. O cia net ir gaisras kilo is namo vidaus, o ne is isores. Nereik istorijos perrasinet.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Maišai plaukų spalvą.Zelemunčiko plaukai,kaip Smetnos-plikas.O nuomonė tokia pati,kaip tavo.

girdejauis is vyresniu

girdejauis is vyresniu portretas
zmoniu,kad Smetona buvo pilnai valdomas zydu.Tas scenarijus kartojasi ir siandien.

to zelemunčikui ir kitiems jo plauko

to zelemunčikui ir kitiems jo plauko portretas
ką Jūs betauzytumėt, bet visi tuo metu gyvenę žmonės sakydavo :kaip prie Smetonos buvo. Kitų prezidentų net neminėdavo. Sunkiai buvo kuriama nepriklausomybė, bet žmonės tikėjo ką darė, o komunistai (su socialdemokratais ) tik maišė ir tyčiojosi rusams užėjus. O dabar išvis viską nori savo pusėn pasukti

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Leninas,o po jo Stalinas žudydavo visus,kurie prasitardavo,kad bolševikai viso pasaulio nevaldys.Kaip tada,taip ir dabar rusai gyvena pagal F.Dzeržinskio(tarp kitko lenko),doktriną-,,nėra žmogaus-nėra problemos''.

kauniete

kauniete portretas
...paslaptys paslaptys...bet Smetona I Lietuvos "virsune" ikope [nerinktas Lietuvos pilieciu] nuversdamas isrinkta prezidenta ; o po to vis begiojo [saugodamas savo kaili]. ...iseina,kad visi Lietuvos gyventojai turejo KAIMENE!! pulti gelbetis paskui pona Smetona??? istushtinti Lietuva?,,,jei ponas [valdzios uzgrobejas] butu likes su savo tauta ir drauge praejes visas okupacijos negandasir savo rankomis drauge su tautieciais atstates griuvesiuose skendincius miestus !!! ---jam butu pagarba,,,deja ,,o pabeges[ne karta] nesha negarbinga sleifa

Anonimas

Anonimas portretas
O Putinas čia nei prie ko ? Keista....

Anonimas

Anonimas portretas
Smetona buvo slaptas Lenkijos agentas.. Geras niekselis. O togiu degeneratu ir dabar pilna prezidentura, seimas ir vyriausybe. Parceliuoja lietuva kas netingi.

>zelemuncikui

>zelemuncikui portretas
Geda, kad susidejai su judais ir smeizi atsidavusius Lietuvai zmones

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ispustas Smetonos garbinimas...Bailys,palikes Lietuva likimo valiai!Nematau nei vienos priezasties sita baili garbinti...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Adai tu teisus.Todėl Latvijon ir Estijon po karo sugrįžo tie patys bolševikų veikėjai ir palyginus su Lietuva,partizaninio pasipriešinimo beveik nebuvo.

Adas , neblogas statybininkas

Adas ,   neblogas statybininkas portretas
Estų ir latvių prezidentai Piaats ir Ulmanis dokumentais ir parašais įteisino okupaciją . Meškos paslauga savo tautoms . . Po to raudoni rusai juos areštavo . K. Grinius du kartus pabėgo iš tėvynės . 1915 m galėjo likti ir dirbti gydytoju , labai trūko specialistų . Bet gydė Pietų Rusijoje , svetimus . 1944 bėgo jau nuo komunistų . Į hitlerinę Vokietiją . O iš ten ---------į tą šalį , kur nebuvo nei NKVD , nei SS.

Artūras

Artūras portretas
Kas galėtų paneigti,kad gerai priputęs buvo ir sudegė...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Geriausiai tai būtų,jeigu Smetona išLatvijos prezidento(berods Ulmanio) būtų pasiskolinęs tanką ir bolševikus sumušęs.

Alvis

Alvis portretas
Estijos ir Latvijos įstojimas į SSSR 1940 m. buvo teisiškai dokumentuotas. Jų prezidentai nebėgo, nes netūrėjo kur. Jūros sienos jau buvo užblokuota nuo birželio 10 d..Todėl abu buvo priversti pasirašyti visus "juridiškai teisėtus", sovietų dokumenrus, prašymus dėl laisvo ir savanoriško įstojimą į SSSR. Po to abu Sibire buvo sunaikinti. A.Smetonos parašų nėra nei ant vieno popiergalio. Tai gal dėl to jis vadinamas išdaviku? Nes "pabėgdamas" nepateisino sovietų vilčių?

ALGIS

ALGIS portretas
''Kėlė pasipriešinimo vėliavą '' , BET Į PADUS DĖJO PIRMAS ir tai yra bėglys , TĖVYNĖS IŠDAVIMAS, NESUPRANTU , KODĖL APIE ŠITĄ PERVERSMININKĄ TOKS DĖMESYS , Į VALDŽIĄ ATĖJO NESĄŽININGAI , KAIP KOKS BANDITAS , KODĖL NIEKO NERAŠOT APIE SĄŽININGAI PAREIGAS ĖJUSIUS PREZIDENTUS

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pritariu Kauniokui.Smetona mulkis.Jeigu ne jis,dabar būtume sau Putino carinės Rusijos gubernija su pavyzdine Kovno gubernija ir bėdos dėl visokių nosinių rašydami neturėtume ir prezidento nereiktų rinkt-Skvernelis po darbų pailsėtų.

Tikrasis zelemunčikas

Tikrasis zelemunčikas portretas
Pagal bolševikinę versiją,Trockis užkliuvo už krepšio ir pakaušiu pasimovė ant ledo kirstuko.Ši versija buvo patvirtinta ir tuometinės vietinės policijos bei gydytojų.

Nr 1

Nr 1 portretas
TURĖJO PAVADUOTOJĄ LOVOS REIKALAMS NES BUVO FIZINIS IR POLITINIS IMPOTENTAS.....

Kauniokas

Kauniokas portretas
Smetona mulkis išdavikas ir lopas.

Tikras zelemunčikas

Tikras zelemunčikas portretas
Pasirodo jis bailys .LT klastoja istorija .

Anonimas

Anonimas portretas
Koks išjo prežidentas pirmas pabėgo kaip žiurkė iš skestančio laivo tikras kapitonas skesta kartu su laivu bailis kaip ziurkė toks kaip senis Lanbergis kupriukas!

Vertinant dabartinius

Vertinant dabartinius portretas
Jei situacija pasikartotų, DABARTINIAI tikrai išsgandę nepabėgtų, o drasiai...............koloboruotų

Aja

Aja portretas
Net abejoti nereikia,kad ir dabartiniai sovietinio raugo raštininkėliai stengiasi gerbiamą ir didžiai nusipelniusį Lietuvai žmogų šmeižti ir niekinti.Jei apie prof.Landsbergį dar tebegyvenantį prigalvojama visokių šmeižtų ,kai faktais paneigiamos skleidžiamos nesąmonės,tai apie Smetoną galima prigalvoti bjauriausių dalykų,nes jų neįmanoma tuoj pat paneigti.

Tauta

Tauta portretas
Tauta zino kas buvo smetona ir nereikia daryti zvaigzdes isbkapitono pirmo pabegusio su savo bajorais is skestancio laivo nepasirupine ir neikute pasipriesinimo okupantams raudonieji isgamos susaude tukstancius lietuvos armijos kareiviu ir karininiku kurie nesutiko sulauzyti priesaikos ir liko istikimi lietuvos valstybiai ju kapai net neeskomi kiek ju uzkasti baltarusijoje nejaugi negalima atrasti ir nors kryziu pastatyti kur nukelevo armijos ginklai o juk zmones rinko pinigus jiems is ju pinigu buvo pirkti o paskui ginklai atsisuko pries tuos zmones ir juos saude tokie kaip jacovskis kurio marti dirbapatareje pas prezidente ka tie nuzufytieji pasakytu apie smetona ir jo bailius karininkus

Tikrasis zelemunčikas

Tikrasis zelemunčikas portretas
Sovietinė šykštumo versija tiek pat įtikinama,kaip gaisro nuo apšildymo krosnelės.1970-71 metų žiemą iš lietuvio emigranto Toronte girdėjau visiškai priešingą versiją,kad buvo užsmaugtas(matėsi mėlynės ant kaklo) ir paliktas sudegti.

:)

:) portretas
Toks Rotomskis viešai gyrėsi, kaip atlikęs "sėkmingą operaciją".

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Bego nepalikdamas pedu.pagarba bailiams

neperrasinekit istorijos ,neheroizuokit to

neperrasinekit  istorijos  ,neheroizuokit to   portretas
Smetonoos , nes jau koktu skaityt darosi siuos triedalus....ir neieskokit kaltu Smetonos aplinkoj ,jo vygdyta politika lietuvos ir lietuviu atzvilgiu pati rodo be filosofiniu isvedziojimu ,koks tai buvo savanaudis sudas.......kartu su jy supusiais huntos degradeliais ,variugom aferiugom ....

Galerijos

Daugiau straipsnių