Quantcast

„Nemylimų“ komanda skirstosi. Bet tiki, kad tik trumpam!

Ketvirtadienio vakarą TV3 žiūrovai matys paskutinę specialią serialo „Nemylimi“ seriją. Pusantros valandos trunkančios dalies atomazga nepaliks abejingų - už grotų kalinčio Viktoro istorija sujaudino daugelį draminio daugiaserijinio filmo mėgėjų.

Vestuvės, skyrybos, muštynės, kalėjimas, palikti vaikai, herojų jausmai ir daugelis kitų intrigų džiugino ir liūdino naujo TV3 serialo „Nemylimi“ gerbėjus. Už filmavimo kamerų virė ne ką mažesnės aistros nei kūrybinėje grupėje.

„Per visus darbus ir džiaugiamės, ir buvo sunkesnių akimirkų. Viena aktorė susilaukė atžalos. Per skubėjimus sudaužėm porą automobilių, aktoriai į filmavimus „taupydami grimą“ atvyko su tikromis mėlynėmis. O filmavimo vietų įvairovė buvo kaip niekada didelė: - ligoninės, kalėjimas, vaikų globos namai ir kita gyvenimiška patirtis“, - apie pirmojo sezono pabaigą pasakojo TV3 serialo vykdantysis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Paskutinioji, ilgesnė nei įprasta, „Nemylimų“ serija birželio 18-osios vakarą papasakos, kaip baigsis Viktoro senas gyvenimas ir kaip prasidės naujas. Ar jam pavyks pilkas kalėjimo sienas iškeisti į laisvę, susigrąžinti prarastą žmoną, beveik trejus metus nematytą dukrą? Ar jis dar tiki meile ir namų šiluma?

„Paskutiniųjų serijų istorijos sujaudino visus - ir aktorius, ir už kadro dirbančius žmones, ir pusmetį su mumis buvusius gerbėjus. Labai tikimės, kad TV3 žiūrovai su nekantrumu lauks naujos trilogijos dalies, apie kurios planus jau kalbama puse lūpų. Įdomiausia buvo tai, kad ši pamokanti istorija sugebėdavo net vyrus pravirkdyti. Tikėkimės ketvirtadienio serija nepaliks abejingų ir tuo pačiu kvies kai kuriuos gyvenimo sunkumus įvertinti kitaip - kitų žmonių akimis ir patirtimi“, -  sakė R. Martinaitis.

Paskutinioji speciali „Nemylimi“ daugiaserijinio filmo serija - ketvirtadienį, birželio 18 dieną 21.00 val. tik per TV3!


Šiame straipsnyje: Nemylimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių