Quantcast

Mineralų specialistas: akmenys yra gyvi, jie gydo, saugo, padeda

Akmenys – gyvi. Kaip ir visa mūsų žemė. Teisingai naudojami jie sustiprina tai, ką mes spinduliuojame, ko geidžiame, gali suteikti energijos, sveikatos ir padeda tobulėti dvasiškai. Tuo įsitikinęs mineralų specialistas Remigijus Toleikis.

Kažkas nepaprasto

"Pagreitintame filmuke mačiau, kaip tirpsta Šiaurės ašigalis, po to – pasidengia ledu, – apie metus filmuotą dokumentinį filmą pradėjo pasakoti Remigijus. – Žemė tarsi kvėpavo. Ji gyvas organizmas. Tuos dalykus reikia vertinti plačiau, pažvelgti už mūsų matymo ribų. Akmenys taip pat gyvi, kaip ir visa mūsų planeta."

Nuo vaikystės akmenimis susidomėjęs R.Toleikis rimtai mineralais domisi dvylika metų, su jais dirba jau ketverius.

"Turėjau sėkmingų verslų, domėjausi daugeliu dalykų, bet viskas greitai nusibosdavo. Atradęs mineralus supratau, kad tai mano pašaukimas, – prisipažino vyras ir šyptelėjo: – Jie suteikia džiaugsmo ir gelbsti nuo nuobodulio."

Žmonės dažnai intuityviai jaučia, kad akmenys – kažkas nepaprasto, o brangakmeniai daugelį žavėjo seniai.

"Susižavėjimas jau yra vartai į mineralų pasaulį. Akmuo – abstraktus pavadinimas, tikslesnis – mineralai, nes visi akmenys yra mineralai, – aiškino Remigijus. – O akmenų galia tikėta jau prieš šimtus, tūkstančius metų. Jų poveikį sėkmingai įrodė taikomoji kineziologija."

R.Toleikis prisimena vieną iš taikomosios kineziologijos eksperimentų, kai žmogus į delną paima buteliuką su aminorūgštimi.

"Bandymai įrodė, kad organizmas reagavo į tai – kai kurios raumenų grupės buvo tarsi paveiktos aminorūgšties.

Žmones veikia muzika, garsai, spalvos, taip pat – akmenys.

Sustiprina bioenergetinę sistemą

Mineralų pasaulį Remigijus vadina slėpiniu, nes domėjimasis akmenimis atveria naujus informacijos klodus. Ir tai – ne tik mokslo tyrimai, bet ir asmeninė patirtis.

"Atradimai keičia realybę, sąmonė atsiveria platesniam suvokimui, – įsitikinęs mineralų specialistas. – Prasideda abipusis santykis, atradau ryšį su mineralais."

Ant jo kaklo – Šyvos energija: rudrakšo – melsvojo kipariso – karoliukai. 108. Religinis, mistinis skaičius.

Ant rankų – berilų šeimos akmenys – melsvas akvamarinas, rožinis morganitas.

"Jų savybės padeda kelti sąmonės lygį. Akmenys rūšiuojami ir pagal poveikį, žmogui reikalinga įvairaus diapazono energija, – aiškino Remigijus. – Daug mokslo sričių įrodė, kad žmogus – ne tik fizinis kūnas, bet ir bioenergetinis."

Ar kiekvienam žmogui reikia turėti akmenų?

"Ne, nebūtinai, – nebruko savo nuomonės R.Toleikis. – Bet jie sustiprina mus, mūsų bioenergetinę sistemą, savybes. O kai trūksta energijos, vėliau tai jaučia mūsų fizinis kūnas, prasideda ligos."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Smagu

Smagu portretas
skaityti straipsnius apie gražius, šviesius žmones.Sėkmės!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių