Quantcast

Kviečia aplankyti parodą „Šauliai – 1991 m. Parlamento gynėjai“

Grįžti į straipsnį

Muzikantas

Muzikantas  portretas
Kaip jus norite, bet dedulei visgi reiketu suteikti Lietuvos garbes prezidento varda, kad nurimtu. Arba garbes sauliu galetu tapti, jei dar tokiu netapo.

Anonimas

Anonimas portretas
Sauliai yra privati konservatoriu armija mano manymu. Ji bent kada gali atsisukti ir pakelti ginkla pries valstybe, pries seima, pries savo zmones, kuri dris kritikuoti korumputa konservatoriu partija. Geriau jie ir toliau zaistu kara smelio dezese ar miskuose su mediniais automatais su savo popieriniais generolu antpeciais, o profesionaliems kariams leistu savo darba atlikti.

as

as portretas
na sitaspasiputelis is nuotraukos tikrai negyne parlamento ji jo siknalaiziai saugojo nuo savo tautieciu

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Prisipažinsiu.Aš ir abu mano sūnūs gyvenome Klaipėdoje ir tuomet Lietuvą braginom labiau už savo menkaverčius gyvenimus-tik nepagalvojom,kad Lietuva gali pavirsti tokia,kokia yra dabar.

Atmintis

Atmintis   portretas
gal kas turi nuotraukų per saiusio 13 dienos įvykius seime ,kaip dėdulė kgbistas lakstė po seimą su pistoletu ir reikalavo aukų ,kol buvo nenuramintas ,gal kas turi nuotraukų ką veikė oželytė pas landsbergį kabinete ,gal kas turi nuotraukų ,apie paruoštą lėktuvėlį landsbergiui pabėgti pas vokiečius ,jei būtu pavykę landsbergiui sukelti pilietinį karą ,iš anksto ačių

kokia

kokia portretas
paslaptinga praeitis,Medininkai,tiltelis,Kryzkalnio Motina ,paKaune,ir daug kitu ivykiu, ir visur 'Dedule' ,kyla ? kam ir del ko .......?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kas yra tikrieji šauliai žinau,nes a.a.nano tėvo brols juo buvo,bet 1991 sausio įvykių dalyvius,pasiskelbusius jau po visko šauliais,pavadinti kažko tai gynėjais liežuvis nesiverčia,greičiausiai prisitaikėliai prie įvykių.

dedule

dedule portretas
pats nusipelnes saulys tevynej pilnu pagiezos feisu sunaujai

Galerijos

Daugiau straipsnių