Quantcast

Kultūros darbuotojams ir rėmėjams įteikti „Auksinio fenikso“ apdovanojimai

  • Teksto dydis:

Tauragėje įteikti „Auksinio fenikso“ apdovanojimai kūrėjams, kultūros veikėjams ir mecenatams.

Pagrindinė nominacija „Geriausias metų kultūros ir meno kūrėjas" įteikta Skuode gyvenančiam profesionaliam skulptoriui ir dailininkui Rimantui Eidiejui, informavo Lietuvos kultūros centrų asociacija. Nominacija „Metų kultūros mecenatas ar rėmėjas" įteikta labdaros ir paramos fondo „Gerasis ruonis" įkūrėjui Gediminui Kuprevičiui. Geriausio metų kultūros centro partnerio apdovanojimą gavo atlikėjų asociacijai AGATA.

Metų politiku šiemet pripažintas Lazdijų rajono meras Artūras Margelis, metų kultūros centro vadovu -Telšių rajono Nevarėnų kultūros centro direktorius Albinas Šmukšta.

„Auksinis   feniksas“ - vieni svarbiausių ir reikšmingiausių apdovanojimų kultūros srityje. Šio apdovanojimo tikslas – pagerbti fizinius ar juridinius asmenis, svariausiai nusipelniusius šalies kultūros kūrimui, plėtrai, perdavimui, saugojimui bei kultūros centrų sistemos vystymuisi, tobulinimui ir viešinimui.

„Auksinio Fenikso“ apdovanojimai šiemet teikti ketvirtą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sorry

sorry portretas
Gediminui,gaila negalima paciam istrinti niekalo,gal adminas pades?

prie ko cia kultura?

prie ko cia kultura? portretas
o giedrius draudikas jau ruoniu patapo?"godusis ruonis"-neblogai,gales pries teiserskyte pasipuikuoti,ana tiktai vertybe o jis-ruonis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių