Quantcast

G. Storpirštis kviečia į albumo pristatymo koncertus

  • Teksto dydis:

2018-ieji Gedimino Storpirščio talento gerbėjams yra ypatingi.

Aktorius, dainų autorius ir atlikėjas, vasario 28 dieną, 19 val., Renginių oazėje, Kaune bei kovo 2 dieną, 21 val., muzikiniame klube ,,Jazzpilis”, Klaipėdoje, po intensyvaus įrašų laikotarpio, pristatys savo naująją kompaktinę plokštelę „Metų laikai“.

Keturi pagrindiniai albumo kūriniai – Vėlinės, Kalėdos, Velykos ir Vasarvydis – susiję tematiškai ir kompoziciškai, yra parašyti poeto Rimvydo Stankevičiaus. G.Storpirštis meistriškai prakalbina ir kitų poetų eiles – D.Saukaitytės, M.Martinaičio, D.Čepauskaitės, G.Grajausko ir kitų.

,,Metų laikai” bene gražiausias ir brandžiausias G.Storpirščio darbas, kurį sudaro 12 kūrinių, kuriuos muzikiniais rūbais apvilko gitaristas Jonas Krivickas, kontrabosininkas Vytis Nivinskas, mušamųjų ir perkusijos partijas atliko aktorius Darius Miniotas, rašoma pranešime spaudai.

Pristatymo koncerte dalyvaus visi įrašuose groję muzikantai kartu su G. Storpirščiu priešaky. Vakaras žada būti lyriškas, jautrus ir prasmingas, o klausytojai galės įvertinti naujojo albumo turinį, bylojantį apie gyvenimo, žmogaus būsenų kaitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių