Quantcast

Egipte rastas aukšto rango senovės žynio kapas

Grįžti į straipsnį

Vladas

Vladas portretas
Taigi šiuolaikiniai ,,menininkai",pažiūrėkite į tikrą meną ir gal jums praeis noras būti tais vadinamais šunmenininkais.

Piliečiui

Piliečiui portretas
Turtingi buvo darbdaviai ir amatininkų maitintojai. Ne visi žmonės iš prigimties lygūs. Vieniems geriau išeina vagą išarti, kitiems raides išraityti. Sukeitus vietomis liktume ir be derliaus ir be pinigų.

fara onas

fara onas portretas
beda turistu stygius,tenka viskuo prisiviliot tokia realybe.

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas

III-jo ir IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas R.Zubinas  portretas
Gerbiamieji, Herodotas, būdamas Egipte stebėjosi - kaip ant Egipto piramidžių galėjo atsirasti jūrinės kriauklytės?! Tako ir man būti GIZOJE. Pasirodo, kad, anot GPSO parodymo, SFINKSO kailiniai, ilgą laiką iki pat SMAKRO, mirko vandenyje! O tai galėjo būti tiktai GLOBALINIO TVANO METU! Šis gi TVANAS paskutinį kartą Žemėje vyko 45-jų iki 33-jų m.pr.m.e. Tad visos EGIPTO PIRAMIDĖS buvo pastatytos dar iki TVANO!!! Iki Tvano buvo pastatyti ir VISI EGIPTE ESANTYS PASAULIO STEBUKLAI!!!

Pilietis

Pilietis portretas
Ne tie vertingi kurie palaidoti,bet tie meno meistrai, kurie iskale akmenu sienose tokias statulas, skulptūras ,viskas kas išraižyta, čia tai menas.Kokie nagingi ir gabūs buvo tais laikais žmonės.Tas "dydysis ",kuris buvo laikomas kažkoks tai niekas , chamai,nagli žmonės ne didikai.naglumu paverge kitus,kurie pasiduoda tam.Dabar irgi yra tokių nieksų.

Galerijos

Daugiau straipsnių