Quantcast

E. Mildažytė: ekspedicijoje A. Bumblauskas bandė įtikinti nesamais dalykais

„Nacionalinė ekspedicija“ pradėjo ketvirtą kelionės dieną. Viena komandos narių Edita Mildažytė pasakoja, kad kelionės metu kai kurie ekspedicijos nariai gerokai nustebino savo idėjomis ir elgesiu.

„Labai daug įspūdžių, bet pirmiausia turėčiau išduoti keletą paslapčių. Profesorius Alfredas Bumblauskas absoliučiai diskreditavo savo funkciją. Pavyzdžiui, prieš dvi dienas nusivežė mus į tokias šlapias pievas ir pasakojo apie tai, kaip 9 hektarų plote buvo 3,5 tūkstančio Žygimanto Augusto tarnų rūmai. Žodžiu, bandė mus įtikinti nesamais dalykais. <...> O vakar, pavyzdžiui, Selemonas Paltanavičius iš ryto kalbino voverukę, o jau vakare mūsų stovykloje puolė šernus kėdėmis“, – įspūdžiais dalijasi E. Mildažytė.

„Nacionalinės ekspedicijos“ komanda antradienio rytą buvo apsistojus netoli Lenkijos sostinės Varšuvos esančioje stovykloje ir, pasak E. Mildažytės, ketvirtąją ekspedicijos dieną skirs būtent Varšuvos senamiesčiui, Karališkiesiems rūmams, taip pat laukia susitikimas su buvusiu Lenkijos prezidentu Bronislawu Komorowskiu.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių