Quantcast

B. Jovaišienė: daugelyje šalių pajutau, kad užsieniečiai žavisi mūsų tauta

Grįžti į straipsnį

negi nesupratai

negi nesupratai  portretas
pagal mandagumą parodo kad žavisi o po kiek laiko išaiškėja kad mandagiai tave išduria

Objektyviai

Objektyviai portretas
Estai gal ir labiau pažengę, bet latviai žavisi Lietuva ir lygiai taip pat kompleksuoja. Beje, jie pirmauja % emigracijoje. Mums reikėtų lygintis ne su vakarais, bet su likimo broliais ty possovietais. Tokiu atveju mes po estų, o kitus lenkiam. Mūsų purvasklaida įvarė mums nepilnavertiškumo kompleksą.

briedui

briedui portretas
na, pats matyt sėdi šūde iki barzdos ir cypi.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Esame tokie , reikia pasitempti iki Šveicarijos lygio. O čia pakomentavęs ar pakomentavusi, kaip man pasirodė, kokio nors Danijos kronprinco šūdą valgytų vietoje skaniausio deserto. Dėl skonio nesiginčiju, gero apetito.

Jo

Jo portretas
Tai absoliutus "briedas". Tai, ką sužino Lietuvos gyventojai iš mass media, yra, kad lietuviai visiškai prarasta ir maksimaliai ydinga tauta: vieni didžiausių pijokų apskritai pasaulyje, didžiausi savižudžiai ir labiausiai depresuojantys, pati nesveikiausia tauta (pagal Verygą), vieni produktyviausių pnigų padirbinėtojų visame pasaulyje. Mūsų valstybės valdymas ir paralamento darbas pats neproduktyviausias, mūsų sportas - tik vyrų kašio rinktinė ir tik išimtinai ir tik Kauno "Žalgiris", kurie kiek aukštesniame lygyje nuolat sistemingai gauna į snapą. Dar pridėkim mediciną (kuri "absoliučiai korumpuota"), socialinę rūpybą, švietimą.... Ar gali realiai toks absoliučiai ydingas, supuvęs ir nevala lietuvis kur nors dar atrodyti pozityviai? Ypač jei šalia estas su latviu? :) Taigi, po mūsų tautos totalinio švietimo, tokia žinutė gali pasirodyti visiškai ne kontekste arba tiesiog nevykęs PR.

Galerijos

Daugiau straipsnių