Quantcast

TV3 rodys pasaulinė šlovės sulaukusį serialą

TV3 vasarį pasiūlys gurmanišką kultinį serialą, prie ekranų spėjusį prikaustyti beveik visą pasaulį – Auksiniam gaubliui nominuotą dramą „Kerštas“ (Revenge).

Nuo vasario 25 dienos pirmadieniai TV3 žiūrovams taps laukiamiausia diena savaitėje, mat vakarais 22.00 val. jie atsidurs vienoje iš brangiausių Amerikoje gyvenviečių, Hamptonuose, kur kunkuliuos rafinuotos, prabangą dievinančios, visas savo užgaidas tenkinančios bendruomenės gyvenimas. Labiausiai intriguojantis pagrindinis TV3 premjeros personažas – ne kartą apie savo pirštelį žiūrovus apsuksianti aktorės Emily VanCamp įkūnijama herojė – jaunoji Amanda.

Tie, kurie pirmą kartą išvydę E. VanCamp mano, jog ši aktorė – tiesiog paprasta miela mergina iš mažo Kanados miestelio, labai klysta. 26 metų gražuolė turi tiek parako, kad, jau du sezonus diriguodama serialo „Kerštas“ intrigoms, mėgaujasi populiarumu visame pasaulyje.

„Man labai patinka mano vaidmuo – geros mergaitės persikūnijimas į tikrą raganą. Filmuojant tokias scenas kaip kokio nors šikniaus namo padegimas, aš tiesiog mėgaujuosi ir galvoju: „Dieve mano, kaip aš myliu šį darbą!“ – sako šypsodamasi aktorė.

Panašių scenų seriale „Kerštas“ netruks, mat vos sulaukusi pilnametystės pagrindinė herojė grįžta į gimtuosius namus Hamptonuose tam, kad atkeršytų savo tėvo skriaudėjams ir išdavikams, įkalinusiems jį iki gyvos galvos. Ilgai nebegyvenęs Amandos tėvas mirdamas dukrai paliko įkalčių, todėl mergina puikiai žino, kokie niekšai už visko slypi...

Jaunoji Amanda ne kartą apdums akis tiek savo priešams, tiek draugams, tiek TV3 žiūrovams. „Visi, kurie sakosi net baltai, švelniai ir po truputį nemeluojantys, yra tikri melagiai“, – įsitikinusi serialo žvaigždė.

Beje, apsukrioji gražuolė „Keršto“ filmavimo aikštelėje atrado ir... meilę! Nuo šių metų Emily su gražuoliu serialo aktoriumi Joshu Bowmanu nebesislapsto nuo paparacų blyksčių ir viešai demonstruoja savo jausmus. Kas porelę sies TV3 premjeroje – kerštas ar meilė, paaiškės jau vasarį.

Prieš apsigyvendama Hamptonuose, talentinga kanadietė šlovės skonio paragavo vaidindama keturiais Auksiniais gaubliais apdovanotame seriale „Broliai ir seserys“ (Brothers and sisters). Beje, iki pasinerdama į blizgų, prabangų aukštuomenės gyvenimą seriale „Kerštas“, Emily dažniausiai rūpinosi ne dizainerių suknelėmis, o kaip pabėgti nuo zombių ir kitokio plauko priešų. Aktorė sužibėjo mistiniame siaubo filme „Skambutis 2“ (The Ring Two), siaubo filme „Nešėjai“ (Carriers), su garsiaisiais Samuel L. Jackson ir Milla Jovovich pasirodė trileryje „Namas Turkų gatvėje“ (The House on Turk Street), o su Sharon Stone susitiko dramoje „Dvigubas agentas“ (A Different Loyalty).

Beje, TV3 kultinio serialo „Kerštas“ kūrėjai teigia, kad siužetą įkvėpė garsusis Alexandre‘o Dumas romanas „Grafas Montekristas“. Ar saldus bus jaunosios Amandos kerštas, aiškės jau vasarį pirmadieniais per TV3!


Šiame straipsnyje: kerštasserialasTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių