Quantcast

„Šok su manimi“: daugiausia simpatijų sulaukė naujokai

Šeštadienį TV3 projektas „Šok su manimi“ atšventė savo mediumą. Šokių projektas Lietuvoje džiaugėsi sėkminga pirmosios sezono pusės sėkme.

Šį kartą paskutiniuosius privalomus šokius atlikusios poros kaitino ne tik salėje sėdinčių, bet ir prie TV ekranų projektą stebinčių žiūrovų aistras.

Rumbą, ča čą ir kitus pažįstamus šokius puikiai papildė lietuviškas klumpakojis, įrodydamas, kad TV3 projekto „Šok su manimi“ poroms nėra neįveikiamų šokių.

Debiutantų sėkmės ir, aišku, puikaus pasirengimo dėka daugiausia simpatijų šį kartą sulaukė projekto naujokai – Eglė Straleckaitė su Martynu Malakausku. Jų rumba taip sužavėjo TV3 žiūrovus, kad šie skyrė jai pirmąją vietą.

„Eglė turi gerą partnerį. Energetiškai jūs vienas kitam labai tinkate. Įtekėjo geras choreografinis kraujas ir atėjo tokie gražūs kūnai į šį projektą“, – susižavėjimo neslepė net ir kandusis Jurijus Smoriginas.

Komisija šiai ir dar dviem poroms taip pat neliko abejinga ir maksimaliai daug balų skyrė ne tik naujokams, bet ir nuotaikingą ča čą atlikusiems Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj bei Onos Kolobovaitės su Andriumi Butkumi porai.

Pastarosios poros pasadoblis prikaustančia muzika ir neįtikėtina choreografija išsiskyrė iš kitų projekto porų. „Šiurpus ir makrabriškas“, – šypsodamiesi savo pasirodymą apibūdino vieni iš projekto favoritų.

Tačiau karštame ir permainingame šeštadinio TV3 projekte „Šok su manimi“ netruko ir aštrių komisijos žodžių. Viena karščiausių ir seksualiausių projekto porų – Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian – šį kartą sulaukė priekaištų dėl per daug paprasto pasadoblio atlikimo.

Neoriginalumu buvo apkaltinta Irmos Jurgelevičiūtės ir Tomo Slausgalvio pora, o Eglės Jackaitės ir Tado Rimgailos pasirodymas komisijos nario vietą užėmusiam operos solistui Liudui Mikalauskui pasirodė vulgarus.

Taigi susumavus komisijos ir TV3 žiūrovų balsus pirmoji vieta bendrojoje lentelėje atiteko „Šok su manimi“ naujokams E.Straleckaitei ir M. Malakauskui. Antroji – D. Montvydui ir K.Voropaj, trečioji – O. Kolobovaitei ir A. Butkui.

Paskutinėse trijose vietose liko I. Jurgelevičiūtė ir T. Slausgalvis, boksininko pirštinėmis bandęs sužavėti R.Matonis su partnere R. Židonyte ir parolimpietis T. Kairys su V. Burneikiene.

Jau šį šeštadienį, spalio 23 dieną, 19.00 valandą originalaus, nenuspėjamo TV3 projekto „Šok su manimi“ poros šoks pagal laidos temą „Kino filmai“. Nors poros galės rinktis bet kurį jau išmoktą šokį, daugiausia dėmesio bus skiriama įdomaus ir žiūrovus galinčio suintriguoti filmo garso takeliui bei geriausiai jį galinčio atspindėti šokio atlikimui.

Poros atsakingai rengiasi artėjančiai tiesioginei transliacijai, nes susumavus dviejų laidų rezultatus vienai iš jų teks atsisveikinti su TV3 žiūrovais.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių