Quantcast

A. Pugačiova rengiasi sugrįžimui į sceną

Rusijos primadona Ala Pugačiova viename iš Maskvos restoranų neseniai atšventė savo 64-ąjį gimtadienį, skelbia Dni.ru. Balandžio 15-ąją gimusi atlikėja pati šoko ir dainavo susirinkusiems svečiams.

Oficialiai prieš ketverius metus palikusi sceną artistė paskelbė, jog galimai grįš ir toliau kurs ir atliks naujas dainas. Tačiau kol kas ji mieliau dainuoja siauram draugų ratui, nors ir tokie uždari koncertai tampa tikru šou, kurį dar ilgai aptarinėja primadonos bičiuliai ir žiniasklaidos atstovai.

Nors A. Pugačiova nėra šiuolaikinės šokių muzikos mėgėja, savo gimimo dienos šventėje ji šoko klausydamasi savo asmeninio stilisto Ališero sukurtos dainos. Šėldama scenoje atlikėja ragino ir kitus nesėdėti už stalo, pakilti ir šokti. Audringas mylimosios linksmybes palaikė ir atlikėjos vyras Maksimas Galkinas. Jis šoko kartu su sutuoktine, rašo Heat.ru.

Atlikėjos šventėje taip pat dalyvavo jos vienturtė dukra Kristina Orbakaitė, geriausia A. Pugačiovos draugė Alina Redel, žinomas kulinaras Aleksandras Selezniovas, o taip pat ir buvęs primadonos vyras Filipas Kirkorovas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

moisha

moisha  portretas
jos tikras vardas Hava Boruhovna Pevzner
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių