Quantcast

Peterburge mirė rusų estrados dainininkė M. Pachomenko

Vienoje Sankt Peterburgo ligoninių penktadienį mirė rusų estrados dainininkė Marija Pachomenko, likus porai savaičių iki 76-ojo jos gimtadienio.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė savo užuojautą M. Pachomenko artimiesiems.

Populiarumo viršūnėje ji buvo septintajame ir aštuntajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje. Bene labiausiai mėgtos jos dainuojamo dainos „Stojat devčonki“, „Kačiajet, kačiajet“, „Podsolnuchi“ ir daugelis kitų.

Dainininkė yra įrašiusi 10 albumų, filmavosi šešiuose muzikiniuose televizijos filmuose,vedė laidą „Kviečia Marija Pachomenko“.

Peterburgo gubernatorius Georgijus Poltavčenka pareiškė užuojautą M. Pachomenko artimiesiems, draugams, kolegoms ir visiems jos talento gerbėjams.

„Pasitraukė iš gyvenimo iškyli dainininkė, kurios kūryba įėjo į mūsų šalies muzikos meno lobyną. Jos žavesys ir švarus, nuoširdus balsas pavergė milijonų klausytojų širdis, jos dvasingas dainas pamėgo ne viena mūsų piliečių karta“, - sakė jis.

„Šiaurės sostinės gyventojams M. Pachomenko liks visad mūsų, Leningrado, mylima dainininkė... Mes jos ilgėsimės, bet jos dainos bus su mumis visada“, - pabrėžė gubernatorius.


Šiame straipsnyje: Marija PachomenkoRusijaestrada

NAUJAUSI KOMENTARAI

ojojoi

ojojoi portretas
Ajajai

As

As portretas
Ajajai kaip graziai atrodo nuotraukoje.Nepasakysi,kad tiek daug tu meteliu.Ir kodel moterys ir mirusios nori atrodyti graziai.

kRISTINA to AS

kRISTINA to AS  portretas
JUK JI NE PATI TĄ NUOTRAUKĄ ĮDĖJO.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių