Quantcast

Palangoje – trys komedijos išminties atsargoms papildyti

Antradienį Palangoje gastroles pradėjo kauniečių Teatro klubas, per tris dienas kurorte parodysiantis tris kabaretines komedijas su Kauno ir Vilniaus aktoriais.

Spektakliai „Meilė Paryžiuje“, „Šeimos patarėjas“ ir „Brendžio trims!“ – gastrolių organizatorių žodžiais, puiki proga rūpesčių raukšles ištiesinti juoko ašaromis. Kaip atsiranda neišsprendžiami šeimyniniai konfliktai ar draugių skleidžiamos paskalos? Pasirodo, jų priežastys visada be galo komiškos, o išeitys – pati naudingiausia patirtis. Išminties pasisemti skaniai juokiantis bus galima dar šįvakar ir rytoj Palangos kultūros centre „Ramybė“.

Ten vakar Teatro klubas pristatė Inos Pukelytės „Meilę Paryžiuje“, o šįvakar, trečiadienį, 20 val. parodys Branislavo Nušičiaus „Šeimos patarėją“.

Serbiško humoro meistro B.Nušičiaus komedijos „Šeimos patarėjas“ personažai iš absurdiškos situacijos bando išeiti neprarasdami orumo. Čia šeimyniniai aktorių Aušros Pukelytės ir Alekso Kazanavičiaus, Aldonos Bendoriūtės ir Nerijaus Gadliausko duetai scenoje meistriškai sujungia gyvenimišką ir profesinę patirtį. Juk gyvenime atliekami vaidmenys kritiškose sutuacijose gali tapti galingais ginklais... Vos keliose miniatiūrose – platus tokių ginklų arsenalas.

Moteriškai laki logika – tai dar vieną I.Pukelytės komediją „Brendžio trims!” vaidinančių aktorių Ievos Zelionkaitės, Birutės Prekevičiūtės ir Miglės Pauliukaitytės sceninis arkliukas. Kad ir kaip toli nuvežtų beribė moteriška fantazija, kažkas joje yra gyvenimiškai logiška. Trečioji klasiokės santuoka, moteriško patrauklumo paslaptys, „nekalti“ įsimylėjimai ar verslo reikalai – viskas aptariama ir išsprendžiama geriausių draugių rate. Ir pasirodo, kad ne fantazija, o gyvenimas pateikia pačių didžiausių netikėtumų... Klastingojo brendžio buas galima paragauti ketvirtadienio vakarą tuo pačiu laiku ir toje pačioje vietoje.

Bilietai į Teatro klubo spektaklius Palangoje – po 30 litų, moksleiviams studentams, senjorams ir neįgaliesiems – po 20 litų. Jie platinami visose „Tiketos“ kasose ir internetu, taip pat „Ramybės“ kultūros centre (Vytauto g. 35) ir viloje (Vytauto g. 54).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių