Quantcast

Madonna pastebėta su nauju „berniuku žaisliuku“

Popmuzikos superžvaigždės Madonnos gyvenime atsirado naujas vyriškis - po išsiskyrimo su brazilų modeliu Jesus Luzu ji buvo pastebėta savo choreografo glėbyje.

Dainos "The Material Girl" atlikėja nuo 2008 metų artimai bendravo su brazilu, tačiau dabar skelbiama, kad po audringos nakties su šokėju Brahimu Rachiki ji paliko 24 metų modelį.

Madonna ir pastarajam jos šou "Sticky & Sweet" choreografiją kūręs B.Rachiki buvo pastebėti viename Niujorko naktinių klubų. Poros pasirodymas drauge pakurstė kalbas, kad atlikėja susirado naują "žaisliuką".

Kaip rašoma laikraščio "New York Post" paskalų skiltyje "Page Six", pora buvo pastebėta aistrinai besibučiuojanti kitų besilinksminančių klubo lankytojų akivaizdoje.

"Jie atėjo drauge ir laikėsi susikibę už rankų. Madonna išėjo šokti, o paskui sugrįžo tiesiai pas savo vyruką. Netrukus jie pradėjo glamonėtis kitų svečių akivaizdoje", - pasakojo šaltinis leidiniui.

"Pašėlę šokių aikštelėje jie susirado atokesnę vietelę, kur glebėsčiavosi ir bučiavusi visą likusį laiką", - sakė šaltinis.


Šiame straipsnyje: Madonna

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių