Quantcast

Laidą R. Mikelkevičiūtė vedė horizontalioje padėtyje

Kaip atsigulti ant stiklo šukių krūvos ir atsikelti be įbrėžimo? Atsistoti basam ant gerai išgaląstų vinių smaigalių? Pasirodo, įmanoma ir netgi to nei karto nebandžiusiems. Visos paslaptys glūdi mūsų galvoje. Rytų kovų meistras Jordanas Poškaitis LNK „Valandoje su Rūta“ demonstravo įspūdingus sugebėjimus,  gulėjo veidu į tik ką sudaužytus stiklus ir pasiūlė  atsistoti ant jo galvos, kai kurie laidos dalyviai tai stebėjo užsidengę  veidus, tačiau Jordanas iš stiklo šukių pakilo be mažiausio įbrėžimo. Ekstremalių išbandymų nevengiantis lakūnas Jurgis Kairys išdrįso atsistoti ant išgaląstų vinių ir kišti ranką per ugnį, nors niekada to nebuvo daręs.  Jis prisipažino, jog tai sunku padaryti, šiek tiek netgi apdegė rankos plaukai, nors žinomam magui Arvydui Gaičiūnui įkišus ranką į ugnį neliko jokios žymės. Tai gal žmogus iš tikrųjų gali daugiau nei pats numano. Sakoma, kad žmogus išnaudoja vos dešimt procentų savo galimybių. „Norėčiau jų išnaudoti daugiau“, - sako Dakaro ralio dalyvis Benediktas Vanagas pasakojantis, kaip lekiant didžiuliu  greičiu dykumos karštyje veikia jau ne protas, o pasąmonė. „Galvoti tiesiog nespėji“, - sako lenktynininkas.

Dar neįtikinamesnių galių įgavę žmonės geba diagnozuoti ligas per atstumą ir netgi padėti kitiems. Žurnalistas Vidas Mačiulis daugeliui pažįstamas kaip „Krepšinio pasaulyje“ vedėjas, ilgus metus skeptiškai žiūrėjęs į tokių galių savininkus, vadinęs juos šarlatanais, dabar dėkingas už išgelbėtą gyvybę būtent ekstrasensui. Žurnalistas pasakojo, kaip nukritęs ir susižalojęs miške – lūžę šonkauliai pradūrė plautį – negalėjo išsikviesti netgi greitosios pagalbos, nes nežinojo, kur esąs. Tuomet paskambino ekstrasensui Aleksandrui Sabučiui, kuris per atstumą nustatė, kas nutiko V. Mačiuliui, patarė, kaip elgtis ir sustiprino gyvybines galias. Vidas iš paskutinių jėgų nuvairavo automobilį iki Kauno klinikų ir išsigelbėjo nuo  mirties.

Laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė taip pat pademonstravo savo galias: it styga įsitaisė ant dviejų stovų. Mat vesti dvi valandas trunkančią laidą stovint pavargsta kojos.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių