Quantcast

Klube „Dr.Who“ – tarptautinė šou naktis „Roxy Theatre“

Klaipėdiečiai pirmieji galės įvertinti ambicingą klubinę premjerą Lietuvoje. Gegužės 7 d. „Dr.Who“ skliautus sudrebins geriausių Europos šokėjų, įspūdingų kostiumų ir erotikos šou „Roxy Theatre“, kurį muzikos ritmuose panardins trijų didžėjų orkestras. Gegužės 8 d. reginiu galės mėgautis „House of Music“ publika Vilniuje.

Klubo „Dr.Who“ erdves vienai nakčiai projektas pavers provokuojančiu teatru. „Roxy Theatre“ - tai muzikinis sapnas, kuris ištrins ribą tarp fantazijos ir realybės bei panardins į kelių valandų trukmės nuotykį. Šou spektaklio veikėjai - net septyni kviestiniai artistai iš užsienio.

Prabangios nakties uždangą efektingai praskleis erotikos karalienė iš Prancūzijos Miss Roxy. Jos šokių karjera prasidėjo nuo klasikinio baleto, vėliau artistė susižavėjo jazz baletu bei afrikietišku šokiu. Miss Roxy teko prisiliesti ir prie cirko meno - nugludinusi oro akrobatikos talentą grakščius judesius ji perkėlė į įspūdingus šokius aplink stulpą, kurie artistei pelnė „Exotic Pole Dancing Champion 2009“, „Miss Pole Dance 2010“ bei kitus titulus. Miss Roxy svetingai priėmė Paryžius, netruko įsisukti turai po didžiausius ir prestižiškiausius klubus visame pasaulyje.

Nakties karalienei gundymo kerus „Dr.Who“ erdvėse padės skleisti viliotinio virtuozas Roxy Man iš Belgijos ir klubinės scenos žvaigždės Jay Jaguar iš Ibizos bei Shakill iš Milano.

Egzotiškais kostiumais ir judesių plastika žavės „Gepard Girls“ pasirodymas,  o „Bath Show“ žada gundančias maudynes putų vonioje.

„Roxy Theatre“ orkestras - tarptautinės didžėjų pajėgos. Prieš daugiau nei 15 metų savo karjerą pradėjęs prancūzas T-Love groja aukščiausio lygio vakarėliuose, kuriuose rinktinę publiką iš proto veda neramiais groove ir electro funk ritmais. „Roxy Theatre“ svečias yra Ibizos scenos veteranas, „La Rocca“ klubo rezidentas Belgijoje bei „United Nation of Groove“ vakarėlių sumanytojas. Neseniai linksminęs naktibaldas geriausiuose Kinijos ir Malaizijos klubuose į Lietuvą jis atsiveža ne tik daugybę naujų plokštelių, bet ir staigmeną „Roxy Theatre“ dalyviams - DJ Sed-X tiesiai iš Dubajaus.

Pastarasis su grotuvais taip pat draugauja jau apie 15 metų, o jo lagaminas visuomet paruoštas kelionėms. Kokioje šalyje bešokdintų publiką, Sed-X setai turi bendrą šerdį, kuri pulsuoja electro, house ritmais bei įvairiausiomis jų variacijomis. „Mano tikslas - perteikti pozityvią energiją ir gerą porciją humoro. Į vakarėlį - tik su didžiausia šypsena!“, - apie savo darbą su įkvėpimu kalbėjo didžėjus.

DJ Driule XL yra užkariavęs elektroninės muzikos gerbėjų simpatijas ne tik Lietuvoje. Didžėjaus sąskaitoje - daugiau nei 300 pasirodymų visoje Europoje. Per septynerius karjeros metus jam teko groti su daugybe žymiausių pasaulio didžėjų: Roger Sanchez, Tom Novy, David Morales, Prancūzijos žvaigždėmis Bob Sinclair, Martin Solveig, David Guetta. Didžėjaus setai ne vieną vasarą džiugino “Bora Bora Beach” publiką, talentas jam atvėrė duris į aukščiausio kalibro klubus „El Divino“ ir „Privilege“ Ibizoje. Į naktinio gyvenimo sostinę Driule XL sugrįš ir šią vasarą su bendraminčiu Nikos Akrivos bei nauju projektu „Feel more than Fine“.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių