Quantcast

Klubas „Exit“ Velykas švęs su Tomcraft

Sekmadienio naktį, klubo "Exit" lankytojų kalorijas, sukauptas prie Velykų stalo, šokių aikštelėje degins visame pasaulyje garsus Vokietijos didžėjus Tomcraft.

Nuo 22 valandos svečią iš Vokietijos scenoje priims Kastis Torrau. Mažoji „Exit“ salė oš su DJ Emyliu, kuris vaišins hip hop muzikos kokteiliu.

Po ilgesnės nei metų pertraukos į Kauną sugrįžtantis Tomcraft „Exit“ šventei turi parengęs ne vieną šokių muzikos naujieną. Svarbiausia jų - dar karštas Tomcraft superhitas „Loneliness“, šiemet prikeltas naujam gyvenimui.

Vienas skambiausių visų laikų klubinių kūrinių pasaulinę šlovę Vokietijos prodiuseriui pelnė dar 2002-aisiais.

Prieš aštuonerius metus „Loneliness“ įkopė į perkamiausių D. Britanijos singlų viršūnę. Šiemet šokių muzikos mėgėjų ausis pasiekė net 11 skirtingų šio superhito remiksų puokštė, o akis - naujas video klipas.

Tomcraft pagros ne tik savo mylimiausias „Loneliness“ versijas. Net keturių albumų ir virš šešiasdešimties singlų autoriaus kišenėje - ir du naujausi studijos darbai.

„Exit“ scenos laukia klubinė bomba „Live It Love It“ ir „My People“, kurią Tomcraft sumeistravo kartu su Tom Healy.

Jau aštuonioliktus metus klubų scenoje skaičiuojantis Tomcraft savo kūrinius leidžia kompanijose „Great Stuff“ ir „Craft“, kurioms pats ir vadovauja.


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių