Quantcast

Iš „Kelias į žvaigždes” pažįstamas Rūlė sugrįžo į televiziją

Vargu, ar Lietuvoje yra bent vienas žmogus, neatsimenantis kultinio LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes”. Šio projekto dalyvius per keletą dienų užgriuvo žvėriškas populiarumas. Kai kurie jų dar dabar sėkmingai koncertuoja, o kai kurie visiškai dingo iš viešumos. Vienas tokių – marijampolietis Rolandas Skirpkaitis – Rūlė. Po keleto metų visiškos tylos skandalistas grįžta į viešumą. Jis – naujasis realybės šou „Šlovė ir turtai” dalyvis.

Dar dalyvaudamas „Kelias į žvaigždes” Rūlė ne kartą pralinksmino ar net šokiravo žiūrovus. Jis buvo tas, kuriam taisyklės neegzistavo, tas, kuris sugebėjo ginčytis net su Arūnu Valinsku.

Iškritęs iš grandiozinio realybės šou Rūlė pasislėpė. Nieko nuostabaus – dėmesio perteklius dažnai sukelia ne tik džiaugsmą, bet ir nerimą.

„Kurį laiką gyvenau gimtoj Marijampolėj. Toliau kūriau muziką, turiu grupę, viskas. Ramiai sau gyvenau. Dabar pritrūko veiksmo. Pasižiūrėjau porą „Šlovė ir turtai” laidų. Ten daugiau veiksmo galėtų būt. Noriu parodyt chebrai, kaip reikia tūsint...”, - sako Rūlė.

Trečiadienį per tiesioginę „Šlovė ir turtai” transliaciją netikėtai pasirodęs praeityje garsus vyras sukėlė nemažai šurmulio. Ypač Rūlė patiko Daivai ir Nijolei. Pirmąją naktį jie visi trys praleido vienoje lovoje...

Kaip realybės šou „Šlovė ir turtai” seksis Rūlei, sužinosite jau ateinantį pirmadienį, 21 val. per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Studentas

Studentas portretas
Durnesnes laidos turbut net neimanoma sukurt- ja reikia ziureti kaip realybes show parodija (va tuomet ziurisi) :) Sikart ypac zemas lygis...

vvc

vvc portretas
Labai teisingai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių