Quantcast

J. Smoriginas tikina: G. Drukteinis – jo giminaitis

Šį, ketvirtadienio, vakarą, TV3 dvidešimtmečio iškilmių išvakarėse, televizijos eteryje – išskirtinis projektas „TV3 20-mečio Mylimiausi". Apdovanojimų ceremonijoje bus žiūrovų įvertinti visų laikų mylimiausi televizijos laidų vedėjai, šou dalyviai ir teisėjai. Nominantų sąraše esantis garsusis choreografas, projektų teisėjas Jurijus Smoriginas jau šįvakar studijoje užmegs intriguojantį pokalbį su apdovanojimų vedėju Giedriumi Drukteiniu.

J. Smoriginas visiems žinomas kaip sparnuotų frazių meistras ir dėmesį prikaustančių akibrokštų kūrėjas. Žinomas vyras ne kartą save vadino netgi Dievu, tačiau televizijos apdovanojimų ceremonijoje Jurijus stebins paprastumu.

Projekto kūrėjai prasitaria, kad likus vos kelioms minutėms iki ceremonijos pradžios filmavimo, J. Smoriginas netgi nepasididžiavo išblizginti stiklines studijos grindis. Net neprašytas choreografas entuziastingai stvėrė šluotą ir pademonstravo, kad karūna jam nenukrenta net ir atliekant tokius buities darbus.

Žinoma, įsijungus filmavimo kameroms J. Smoriginas grįžo prie įprasto amplua ir nesibodėjo patampyti ūsų iškalbingajam G. Drukteiniui. „Lietuvoje meno nėra. Turi būti lavinamas tautos meno intelektas.  Bet Lietuvai to nereikia, jai reikia Drukteinio!" – šįvakar specialioje laidoje dėstys Jurijus paklaustas, ar choreografijos studijos mūsų šalyje turi verslo perspektyvų.

Žinomas choreografas nustebins ir atviru prisipažinimu, kas jį sieja su projekto vedėju: „Noriu išduoti – Drukteinis yra mano giminaitis. Štai kokių klounų mano giminė prigamino!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių