Quantcast

Garsi Rusijos atlikėja J. Perova bandė nusižudyti

Populiari Rusijos atlikėja ir televizijos laidų vedėja Jelena Perova neseniai tapo avarijos dalyve. Kol vyko avarijos aplinkybių tyrimas, buvo pranešta, kad J. Perova bandė nusižudyti.

Kaip skelbia dni.ru, žinoma atlikėja į avariją pakliuvo pačiame Maskvos centre. Važiuodama gatve ji įsirėžė į avarinį signalą įjungusį automobilį. Atlikėja susižalojo, rašo „Komsololskaja pravda“.

Kaip paaiškėjo, J. Perova skubėjo iš psichoanalitiko konsultacijos. Nukentėjęs vairuotojas tikino, kad 36-erių moteris bandė pasišalinti iš įvykio vietos, elgėsi keistai. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyko Greitoji medicijos pagalba ir išvežė televizijos laidų vedėją į ligoninę. J.Perova buvo nuvežta į psichiatrijos kliniką, kur paprastai atsiduria bandžiusieji nusižudyti. Kaip pranešė policijos pareigūnai, merginos rankos buvo kruvinos. Ji bandė persipjauti venas.

Nukentėjęs vairuotojas svarstė, jog atlikėja galėjo vartoti psichotropinius preparatus ar raminamuosius. Tačiau pati šou pasaulio atstovė įvykius nupasakojo kitaip: „Sunku nustatyti, kas sukėlė avariją, kadangi automobilis į kurį aš įsirėžiau, stovėjo tiesiai ant tramvajaus bėgių. Aš nežinau. Tegul teisėsauga sprendžia“, - leidiniui „7 dnej“ pasakojo J. Perova.

Žinomos Rusijos šou pasaulio atstovės mama tai, jog dukra bandė nusižudyti, paaiškino kaip depresijos pasekmę. „Noriu pasakyti, kad ji sirgo depresija. Prieš pusmetį kreipėsi į psichoanalitiką. Lena skundėsi, kad jai parsidėjo sąstingio laikotarpis. Jos niekur nekvietė po pasibaigusių “Žizn prekrasna„ (liet. gyvenimas nuostabus) filmavimu. Mes su vyru pastebėjome, jog ir jos balsas tapo liūdnas. Stengėmės kaip tik galėdami ją palaikyti. Sakėme, kad ji yra talentinga“, - kalbėjo Galina Perova.

Tačiau gandai, jog jos dukra galėjo vairuoti išgėrusi G. Perovos neįtikino. „To negali būti! Ji jau seniai nebevartoja alkoholio. Negaliu patikėti! Ji juk man skambino. Tačiau nuslėpė avariją. Mes su ja planavome vasarnamį įrengti. Dukra norėjo atnaujinti savo butą. Vairuoja ji jau seniai ir jokių rimtų avarijų iki tol nėra buvę“, - dukrą gynė motina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sandra

sandra portretas
vienos stervos butu mažiau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių