Quantcast

Chucko Norriso ultimatumas: arba jis, arba keiksmažodžiai

Aktorius Chuckas Norrisas yra griežtas moralės sergėtojas. Paaiškėjo, kad filme „Nesunaikinami 2“ (angl. „The Expendables 2“) vaidinti jis sutiko tik po to, kai išsikovojo, kad jame nebus vartojami necenzūriniai žodžiai.

Interviu lenkų žurnalui Ch.Norrisas atskleidė sutikęs vaidinti filme tik su sąlyga, kad jame nesigirdės keiksmažodžių.

„Filmo “Nesunaikinami 2„ scenarijuje buvo daug vulgarių dialogų, - pasakojo aktorius. - Dėl šios priežasties daugybė jaunų žmonių nebūtų galėję pamatyti šios juostos. Tačiau aš nevaidinu tokiuose filmuose, tad iškėliau sąlygą, jog nevaidinsiu, jei nebus ištrinti visi necenzūriniai žodžiai. Prodiuseriai sutiko su šia sąlyga, tad filmui bus priskirtas PG-13 apribojimas“.

PG-13 nurodo, jog filmas tinkamas bet kokio amžiaus asmeniui, tačiau jaunesniam nei 13 metų reikia suaugusiojo priežiūros.  

Pirmoji „Nesunaikinamų“ dalis, nepaisant smurto scenų ir šiurkščios kalbos, sulaukė neįtikėtinos sėkmės.

Antroje dalyje, kuri Lietuvos kino ekranus pasieks rugpjūčio mėnesį, be Ch.Norriso vaidins ir tokios žvaigždės kaip Jasonas Stathamas, Liamas Hemsworthas, Bruce'as Willis, Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man ir mano

man ir mano  portretas
seimai patinka sis aktorius ir su juo einami filmai,tai puikus pamokantys jaunima ir suaugusius filmai,televizijos kanalai,galetu daugiau rodyti tokio ,pamokancio profilio filmus,dar klasika ,operetes ir siaip stipru moraliniu savybiu rodancius meninius filmus.

Rembo to man ir mano

Rembo to man ir mano portretas
Už šį komentarą manau Chukas tavęs ir tavo šeimos šįkart pasigailės. Bet tik už šį, būk atsargus, nors tau vargei ar tai padės, bet gal chukui padarysi įspūdį.

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=dysy0_8eIRY
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių