Quantcast

A.Salamakinas prisipažino atsisakęs kvietimo dalyvauti šokių projekte

„Net neabejoju, kad daugelis kolegų labai apsidžiaugtų jei iš manęs už dalyvavimą šokių projekte būtų atimtas mandatas. Bet galiu visus nuraminti – taip nebus, nes kiekvieną savo žingsnį gerai apgalvoju“, - jau pirmadienį LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ tikins Andrius Šedžius.

Pasak politiko, tokios kalbos juokingos ir kupinos pavydo. „Daugelis mano kolegų žino kelią tik tarp Seimo viešbučio, savo darbo vietos Seime, bei automobilio“, - sako A. Šedžius paklaustas, ar nesibaimina, kad dalyvavimas LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ jam gali baigtis mandato atėmimu.

Pastarosios dienos šokantiems, bei televizijos projektus vedantiems Seimo nariams išties karštos, mat netrukus juos svarstys Seimo etikos komisija.

„Seimo nariai neturi teisės turėti sutarčių, bei įsipareigojimų, o mūsų žiniomis A. Šedžius, Inga ir Arūnas Valinskai bei Žilvinas Šilgalis yra įsipareigoję televizijoms. Jų sutartys labai primena darbo sutartis, o tai prieštarauja laisvo mandato principui“, - pasakos A. Salamakinas. Etikos sargu vadinamas Seimo narys sako ir pats sulaukęs kvietimo šokti, tačiau atsisakęs. „Pasižiūrėjau į veidrodį ir pagalvojau, kur gi aš čia eisiu. Visi esame sulaukę vienokių ar kitokių pasiūlymų, tačiau atsisakėme“, - tikins A. Salamakinas.

Tuo tarpu kitas politikas, Žilvinas Šilgalis, taip pat dalyvaujantis šokių projekte pasakos, kad tokios šnekos primena vaikų darželį. „Net jei iš manęs atimtų mandatą, man tai nebūtų pasaulio pabaiga“, - atviraus Seimo narys.

Pasak jo, prieš kritikuodamas laisvu nuo darbo laiku šokančius ar TV projektus vedančius Seimo narius, A.Salamakinas pirmiausia turėtų pasižiūrėti į save patį.

„Drausdami bet kokius įsipareigojimus galime ir iki absurdo prieiti. Tegu A.Salamakinas į save pasižiūri, juk jis buvo pats pirmasis kažkada dalyvavęs šou, ir scenoje dainavęs su dainininke Geltona“, - pasakos Ž. Šilgalis.

Ar iš tiesų Seimo nariai, dalyvaujantys TV projektuose gali netekti darbo Seime? – jau pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“, 19.40 per LNK.


Šiame straipsnyje: Algimantas Salamakinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių