Quantcast

Ar skandalingoji R.Witherspoon turėtų atgauti nepriekaištingą įvaizdį?

Reese Witherspoon profesinis įvaizdis yra toks nepriekaištingas, kad anksčiau šiais metais viename vėlyvo vakaro šou juoku buvo palydėtas siužetas, kuriame ji apsimetė perkanti konjako ir tekilos butelius.Jos areštas praėjusią savaitę ir prisipažinimas, kad ji „aiškiai buvo išgėrusi vienu stiklu per daug“, jai galėtų pakenkti labiau nei kitam, ne tokiam tobulam žmogui, sako ekspertai, bet kadangi ji greit ir nuoširdžiai atsiprašė, jos karjera tikriausiai nenukentės.

„Reese Witherspoon sėkmingai susikūrė Amerikos meilutės įvaizdį - malonios, draugiškos, negrėsmingos žvaigždės, - o tai iš pagrindų tą įvaizdį griauna“, - sakė Dorie Clark, kuri parašė knygą „Sukurti save iš naujo“.

''Reese Witherspoon būti areštuotai yra daug blogiau nei tai būtų Lindsay Lohan ... Manau, kad supranta situacijos rimtumą, štai kodėl taip greit paskelbė atsiprašymą", - sakė ekspertė.

37 metų „Oskaro“ laureatė anksti penktadienį buvo areštuota Atlantoje Džordžijos valstijoje. Ji, pasak policininko, nesėdėjo mašinoje, kol jos vyrui, Holivudo agentui Jimui Tothui, vairavusiam poros automobilį, buvo tikrinamas blaivumas. Aktorės sutuoktinis buvo areštuotas už vairavimą apsvaigus, o pati R.Witherspoon - už chuliganizmą.

„Ar žinai mano vardą? Greit sužinosi, kas aš. Būsi šalies žiniose“, - sakiusi R.Witherspoon automobilį sustabdžiusiam policininkui. Tokie jos pareiškimai cituojami pareigūno ataskaitoje apie areštą.

Netrukus po to, kai sekmadienį pasirodė naujienos apie tą incidentą, aktorė paskelbė atsiprašymą, o vakare, kaip planuota, dalyvavo savo naujo filmo „Bėglys Madas“ (Mud) premjeroje Niujorke.

„Aiškiai buvau išgėrusi vienu stiklu per daug ir esu labai sumišusi dėl to, ką pasakiau, - pareiškime rašo R.Witherspoon. - Tai tikrai buvo bauginanti situacija, buvau išsigandusi dėl savo vyro, bet tai - ne pasiteisinimas. Elgiausi nepagarbiai su pareigūnu, kuris dirbo savo darbą. Žodžiai, kuriuos panaudojau tą naktį, tikrai neatspindi to, kokia esu. Policijai jaučiu tik pagarbą ir labai atsiprašau dėl savo elgesio“.

Jos atstovė Meredith O'Sullivan Wasson pirmadienį atsisakė komentuoti.

Ilgametis Holivudo publicistas Michaelas Levine'as sakė, kad savalaikis R.Witherspoon atsiprašymas padeda mažinti bet kokią ilgalaikę žalą jos įvaizdžiui, ir pridūrė, kad ji „greit pašalino nuodus iš savo organizmo“.

Reputation.com vicepirmininkas ir publicistas veteranas Howardas Bragmanas su tuo sutinka.

„Tai greičio ribojimo kalnelis, ne duobė, - sakė jis. - Ji suklydo, ji atsiprašė. Ji net nevairavo apsvaigusi, tai buvo jos vyras. Ar tai nesmagu? Taip, truputį. Bet tai nekeičia žaidimo kalbant apie jos karjerą“.

R.Witherspoon geriausios aktorės „Oskarą“ gavo už vaidmenį 2005-ųjų filme „Ties jausmų riba“. 2011-aisiais ji ištekėjo už CAA agento J.Totho, o 2012-ųjų rugsėjį jiems gimė sūnus Tennessee.

H.Bragmanas įtaria, kad municipaliniai kaltinimai aktorei bus panaikinti. Teisme ji turėtų pasirodyti gegužės 22 dieną. J.Totho byla turi būti svarstoma gegužės 23-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių