Quantcast

Žmogų nužudęs ir kūną nuskandinęs jurbarkietis kalės 11 metų

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos teismas pirmadienį 11 metų laisvės atėmimo bausme nuteisė Jurbarko rajono gyventoją, nužudžiusį žmogų ir nuskandinusį kūną.

Kaip pranešė teismas, 59 metų V.Š. pirmuosius trejus metus praleis kalėjime, kitus – pataisos namuose.

V.Š. kaltintas, kad praėjus metams nuo paleidimo iš įkalinimo įstaigos, 2013 metų liepą Jurbarko rajone, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, per konflikto su nukentėjusiuoju metu dilde sudavė jam vieną smūgį į pasmakrę ir du smūgius į krūtinę. Nuo patirtų sužalojimų vyras įvykio vietoje mirė.

Vėliau V.Š. rado du maišus, juos užmovė ant lavono, antenos kabeliu užrišo ir kūną nutempė iki užtvankos. Ten į maišą dar sudėjo atsineštas plytas, pririšo betoninių blokelių ir, nutempęs kūną į užtvanką, jį nugramzdino.

Kaltinamasis kaltę pripažino, nurodė, kad tą dieną su nukentėjusiuoju girtavo, nuėjęs miegoti pamatė, kad nukentėjusysis ima jo cigarečių pakelius, kurių viename buvo cigaretės, o kitame pinigai. Užkluptas nukentėjusysis neigė ėmęs V.Š. daiktus. Iškraustęs sugėrovo kišenes rastus savo daiktus padėjo atgal ant palangės, o nuo jos paėmė ten gulėjusią dildę, kuria galandami pjūklai, ir smogė nukentėjusiajam. Teigė, kad būdamas girtas nesuprato, ką daro, tik po smūgių suprato, kad padarė negerai, to nesitikėjo, savo veiksmus vertino labai blogai, gailėjosi.

Teismas, atsižvelgdamas į byloje ištirtus duomenis, į kaltinamojo, liudytojų parodymus, specialistų išvadas, į tai, kad V.Š. padarė labai sunkų tyčinį nusikaltimą, kad anksčiau teistas, teistumas neišnykęs, į atsakomybę lengvinančią ir sunkinančią aplinkybes, pripažino V.Š. kaltu.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip

kaip portretas
suprast toki /teisinguma/ kuomet 1 sodina ikiAA o kiti /atsiperka/ mazesnem bausmem ir dar per puse isleidziami toliau testi savo /verslo/ ko gero tai kazkokie giministes rysiai ar kazkas daugiau nes to neturetu buti zmogzudys ir yra zmogzudys....o gal vietu neuztenka? tai tuomet aisku....

Jo

Jo portretas
Matai nuzude zmogu, paslepe kuna ir gavo tik 11 metu, kur sedes gal 5, o paskui paleis ir vel ga;es zudyti, gera gyventi zudikams Lietuvoje, kur viespatauja tokia "gailestinga" teisesauga
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių