Quantcast

Visagine paaugliai įtariami nužudę benamį

  • Teksto dydis:

Keturi Visagino moksleiviai yra įtariamieji benamio nužudymo byloje. Trečiadienį Visagino miesto apylinkės teismo teisėjas visus keturi sulaikytus įtariamuosius leido suimti.

Praėjusio penktadienio rytą Visagino policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad viename iš daugiabučių, esančių Taikos prospekte Visagine, bute rastas vyro kūnas.

Pasak policijos pranešimo, policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą, bute, paverstame landyne, buvo surastas 53 metų benamio kūnas. Atliekant pirminius tyrimo veiksmus, smurto žymių ant jo nebuvo pastebėta, todėl buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo ir paskirta užduotis teismo medicinos ekspertams nustatyti mirties priežastį.

Pirmadienį iš teismo medicinos ekspertų buvo gautas pranešimas, kad vyro mirtis yra smurtinė - jis mirė nuo gautų kūno sužalojimų. Toliau tyrimas buvo tęsiamas dėl nužudymo. Tos pačios dienos popietę buvo nustatyti penki 13–16 metų amžiaus paaugliai, įtariami nužudę vyriškį. Tyrimo metu buvo sulaikyti keturi iš jų, jiems buvo pateikti įtarimai dėl vyro nužudymo, plėšimo, mokėjimo priemonės pagrobimo ir neteisėto jos panaudojimo.

Sulaikyti įtariamieji mokosi Visagino miesto mokyklose, dėl anksčiau padarytų įvairių teisės pažeidimų yra žinomi policijai, vienas iš jų anksčiau yra teistas.


Šiame straipsnyje: Visaginasbenamisnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių