Quantcast

Vairuotojas kyšį policininkui bruko į bato aulą

  • Teksto dydis:

Telšių rajone sulaikytas vairuotojas kyšį pareigūnams bruko į bato aulą, pranešė policija.

Ketvirtadienį apie 11.50 val. kelio Telšiai-Varniai-Laukuva 11-ajame kilometre 49 metų vyras, vairuodamas automobilį ,,VW Golf “, pažeidė Kelių eismo taisyklių (KET) reikalavimus. Kelio ruože, kuriame leistinas važiavimo greitis 40 kilometrų per valandą, pažeidėjas lėkė 99 kilometrų per valandą greičiu.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnams sustabdžius minėtą automobilį, vairuotojas, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už greičio viršijimą, pareigūnų primygtinai prašė jo nebausti. Įspėjimo apie gresiančią baudžiamąją atsakomybę už bandymą papirkti asmuo nepaisė ir tarnybiniame automobilyje sėdinčiam pareigūnui į bato aulą įkišo 20 eurų.

Kaip pasakojo pareigūnas, per 20 tarnybos metų toks išradingas bandymo papirkti atvejis – jam pirmasis. Vairuotojui, dėl bandymo papirkti policijos pareigūnus, pradėtas ikiteisminis tyrimas, be to, vyras administracine tvarka atsakys ir už viršytą važiavimo greitį. Asmeniui gresia 289-434 eurų bauda su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 1 iki 6 mėnesių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių