Quantcast

Už vaikų suniokotas liepaites bus nubausti tėvai

  • Teksto dydis:

Pakruojo policija nustatė, kad liepą keturi paaugliai suniokojo miesto centre augusias liepaites.

Medelius nulaužė keturi vaikai – du 11-mečiai, 12-metis ir 14-metis. Šie vaikai taip pat jau ne kartą buvo pakliuvę į policijos akiratį.

Dėl turto sunaikinimo ir sugadinimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tačiau jis nutrauktas, nes nusikalstamą veiką padariusieji nėra tokio amžiaus, nuo kurio jie atsako pagal baudžiamuosius įstatymus. Dėl vaikų nepriežiūros nepilnamečių tėvams gresia administracinė atsakomybė, pranešė policija.

Neseniai pasodintos ir miesto centrą puošusios, jau sulapojusios liepaitės suniokotos ir perlaužtos perpus rastos ankstyvą liepos 14-tosios rytą.

Pasipiktinę pakruojiečiai neabejojo, kad Saulėtekio gatvėje medeliai nulaužti tyčia – chuliganams užkliuvo kas kelintas medelis, taip ir paliktas perpus perlaužtu kamienu.

Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai, bendraudami su gyventojais, tirdami kitus pareiškimus ir administracinių teisės pažeidimų medžiagas, apsilankė vienoje, gerai policijai žinomoje pakruojiečių šeimoje. Ten ir pradėjo aiškėti, kas sulaužė medelius.

Pakruojo rajono savivaldybė liepaites įvertino 120 eurų.


Šiame straipsnyje: vandalizmasliepaitėsPakruojis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
turėtų bauda būti kur kas didesnė. Reiktų apmokėti gamtai padarytą žalą, sodinusių darbininkų darbo užmokestį,dar turėtų būti bauda už piktybišką chuliganizmą. Tėvai turi pajusti smūgį per kišenę, o niekšeliams būtų pamoka ateičiai.

As manau

As manau portretas
Manau,kad tokie sugeba nusikalsti turi sugebeti ir atsakyti kartu su tevais.Kitaip uzauginsime nusikalteliu karta.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių