Quantcast

Už alkoholio prekybą feisbuke – šimtus eurų siekianti bauda

  • Teksto dydis:

Nuo sausio 1 d. įsigaliojus prekybos alkoholiniais gėrimais laiko apribojimams, socialiniuose tinkluose įvairiose grupėse galima aptikti skelbimų, kuriuose siūloma nusipirkti alkoholinių gėrimų po 20 val. ar kitu reikiamu metu, gėrimai net gi pristatomi į namus.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė nelegaliai alkoholiu socialiniame tinkle prekiavusį 25-erių metų alytiškį.

Vieno iš socialinių tinklų grupėje vyras paskelbė reklamą, kurioje siūlėsi „pagelbėti po 20 val.“. Su vyriškiu susisiekus žinutėmis, šis netruko išvardinti turimą asortimentą, kainas ir susitikimo vietą. Susitikus sutartoje vietoje, pardavėjas atsinešė alkoholinio gėrimo butelį už kurį, iš pareigūnų, paprašė atlygio.

Už akcizais apmokestinamų prekių realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką ir komercinės ar ūkinės veiklos tvarkos pažeidimą vyrui gresia piniginė bauda nuo 300 iki 850 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip portretas
Klounų valdžia prisidirbo... Ta pati situacija pasidarė panašiai kaip ir su prostitucija kuri visada buvo yra ir bus tik užuot pinigus rinkus i valstybės biudžeta geriau atkato forma isidėt i kišenę.. Mokės mielai kas tuo verčiasi tas baudas kaip ir prostitutės kad, kadangi pajamos viršija baudos dydi. Na o bauda tai tokia valstybės formą pasimti GPM nuo vygdomos veiklos. Skirtumas tik tas kad jei žmogus dirba legaliai jis moka 15% GPM stabiliai o pvz prostitutė sumoka tik tai ką jinai uždirba per pusvalandi ir tik tada kai jinai pakliūna... Nelegalios prekybos atvejų viskas analogiška...

Anonimas

Anonimas portretas
Na va policijai pats tas uzsiemimas, prekiautoju gaudymas, primena knsg tarybius laikus. Nusikaltimusivairius plesimus, vagystes aisku laiko nebebus kada gaudyt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių