Quantcast

Trūksta žodžių: prie prekybos centro išmetė negyvą šunį (ieškomi liudininkai)

„Siaubas.“ „Žmonių žiaurumas yra neišmatuojamas.“ „Kur dingo žmogiškumas?“  Gyvūnų mylėtojai, virtualioje erdvėje pamatę negyvo šuns, palikto prie vieno prekybos centro, nuotraukas vos tramdė emocijas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ prašoma pasidalyti nuotraukomis ir informacija apie Lenkijoje, Suvalkuose, prie prekybos centro „Kaufland“ paliktą negyvą šunį.

„Deja, tačiau vaizdo stebėjimo kamerų šioje vietoje nėra, tad ir įrašų pažiūrėti negalima. Atsirado žmonių, kurie šį įvykį susiejo su matytu automobiliu lietuviškais numeriais“, – portalui pasakojo Suvalkuose gyvenanti Emilia Spiczko. Šią informaciją paviešinę žmonės tikisi rasti liudininkų, kurie galėtų padėti rasti šio žiauraus elgesio su gyvūnais kaltininką.

Juoduose maišuose įvyniotas šuo prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėtas antradienį apie 21 val. Daugiau detalių apie sukrečiantį įvykį nėra žinoma, tad internautai pradėjo kelti įvairiais versijas.

„Galbūt lietuviai, atvykę į prekybos centrą apsipirkti, paliko gyvūną automobilyje. Kadangi neįvertino, jog yra labai karšta, tai šuo ir numirė. Kad važiuojant jis nepradėtų dvokti greičiausiai jie ir nuprendė palikti šunį automobilių stovėjimo aikštelėje“, – apie ją pasiekusias spėliones trečiadienio vakarą portalui pasakojo E. Spiczko.

Moteris teigė, kad šis šuo nėra paklydėlis, tad deda visas viltis į žmonių sąmoningumą: „Šis šuo vertas nemažų pinigų, tad galbūt net atsirastų kaimynų, kurie pastebėjo, jog šalia gyvenantys žmonės nebeturi į šį gyvūną panašaus augintinio. Ir apie tai praneštų Suvalkų policijos pareigūnams“. Turinčių vertingos informacijos moteris siūlo kreiptis ir į ją: socialiniame tinkle „Facebook“ parašyti asmenines žinutes Emi Lia Es.

Šiuo įrašu jau spėjo pasidalinti apie 3 tūkst.lietuvių ir lenkų. Vietos policija apie šį įvykį yra informuota. 


Šiame straipsnyje: šuonegyvas šuoKauflandLenkija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tokius daunus lopus reik pacius nuzuditi o ne sodinti. jiesko jiesko ir hui bl sujiesko. kaip nuzudo suni. o nupizdina kaskoke supuvuse duona ant smugio kaskaip suranda. ir dar sugeba pasodinti 2 metam. nesuprantama salis kaskokia.

Viola

Viola portretas
Truksta zodziu,Kaip Taip galima pamirst aigintini? Kuris laukia,juk jie bijo karscio dusta,tiek jis ir rupejio jiems,baisu.....

Anonimas

Anonimas portretas
Šunys stimpa, dvesia, gaišta. Miršta tik žmonės ir bitės. Įsidėkit į savo kvailas makaules visiems laikams.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių