Quantcast

Tokie važinėja po Lietuvą: fordą be padangos vairavo daug kartų baustas 18-metis

  • Teksto dydis:

Lietuvos keliais važinėja net tokie automobiliai. Senutėlis „Ford“, riedėjęs be padangos, nustebino net policijos pareigūnus.

„Suprantame, kad žmogus skuba, suprantame, kad nevalia vėluoti į darbą, bet važiuoti tokiu automobiliu tikrai negalima. Ir dar be vairuotojo pažymėjimo, draudimo ir techninės apžiūros“, – paskelbė Lietuvos policija, pasidalijusi netvarkingo automobilio nuotraukomis.

Šis kledaras buvo sustabdytas Vilniaus pakraštyje antradienio rytą. Apie 7.35 val. Galvės gatvėje nežymėtu tarnybiniu automobiliu patruliavę Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pastebėjo įtartiną automobilį „Ford Mondeo“. Jo priekinis ratas buvo be padangos ir važiavo ant skardinio disko.

Sustabdžius automobilį paaiškėjo, kad jį vairuoja 18 metų vairuotojas. Jaunuolis paaiškino, kad važiuojant į darbą iš Vilkaviškio, Aukštadvaryje (Trakų r.) sprogo dvi padangos. Nepaisant to, vairuotojas nusprendė važiuoti toliau.

Kaip pranešė Policijos departamentas, rašant protokolą paaiškėjo, kad šis vaikinas jau 19 kartų baustas už vairavimą neturint teisės vairuoti, du kartus – už tai, kad nestojo stabdant policijos pareigūnams.

Vairuotojui surašytas protokolas už vairavimą neturint teisės vairuoti, taip pat už vairavimą be privalomojo civilinės atsakomybės draudimo ir techninės apžiūros. Jam paskirta 450 eurų bauda. Automobilis sulaikytas.


Šiame straipsnyje: automobiliaiKET

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaunuoliui

Jaunuoliui portretas
Reikia ir nusispjaut , jis pensininkų ateitis...

Taaaip

Taaaip portretas
aštuoniolikmetis,kiek ten 19 kartų baustas''VARGŠELIS'',manau tą kledarą į laužyną,otą jauną šiknių pasodinti į cypę kokiems trims mėnesiams,tada gal pradėtų ką nors suprasti.

Hmz

Hmz portretas
Durnesnio komentaro neskaičiau...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių