Quantcast

Tėvai ir seneliai smurtavo prieš vaikus

Sekmadienį policija pradėjo mažiausiai penkis ikiteisminius tyrimus dėl smurto prieš vaikus – tėvai, seneliai, kiti šeimos nariai įtariami smurtavę prieš sūnus, dukras ir anūkus.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Telšiuose, namuose Juodėnų gatvėje, namuose, žodinio konflikto metu, neblaivus (2,20 prom. alkoholio) 40-metis vyras ranka į galvą sudavė 16-metei dukrai bei 33 metų sutuoktinei. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Sekmadienį apie 20 val. Vilniuje, namuose Baltupio gatvėje, neblaivus (2,33 prom. alkoholio) 49 metų vyras smurtavo prieš 11 metų sūnų – trenkė kumščiu į pilvą ir skėlė keletą antausių. Verkiantį vaiką rado į namus grįžusi motina. Įtariamasis uždarytas į areštinę. 

Klaipėdos rajone, Priekulėje, prieš anūkę smurtavo senelis. Nusikaltimas įvykdytas sekmadienio vakarą. 59 metų senelis smurtavo prieš 12-metę anūkę. Nukentėjusioji dėl galvos ir veido sumušimų paguldyta į ligoninę.

Kaip skelbia uostamiesčio policija, mergaitė atostogavo pas senelį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis nesulaikytas. 

Sekmadienio vakarą po 20 val. Tauragės rajone, namuose Kamščių kaime, neblaivi (2,55 prom. alkoholio) 51 metų sugyventinė smurtavo prieš neblaivaus (2,36 prom. alkoholio) vyro 9 metų dukrą ir 13-metį sūnų. Mažamečiai vaikai apgyvendinti vaikų globos namuose. Įtariamoji uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

22 val. Mažeikių rajone, namuose Krakių kaime, neblaivus (1,07 prom. alkoholio) 38 metų vyras smurtavo prieš savo 14-metę dukrą. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.  


Šiame straipsnyje: smurtas prieš vaikus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių