Quantcast

Teisme – „Regitros“ filialo Panevėžyje buvusio vadovo atleidimo byla

  • Teksto dydis:

Panevėžio apylinkės teisme sprendžiamas valstybinės įmonės „Regitra“ ir jos filialo Panevėžyje buvusio vadovo Raimundo Kireilio ginčas, nes šių metų pradžioje už šiurkščius darbo pažeidimus atleistas direktorius prieš mėnesį pripažintas neteisėtai netekęs darbo ir dabar jo buvę darbdaviai siekia įrodyti savo tiesą, rašo portalas „Sekunde“.

Teismo „Regitra“ prašo palikti galioti šių metų pradžioje generalinio direktoriaus priimtą įsakymą dėl Panevėžio filialo direktoriaus R. Kireilio atleidimo ir įpareigoti grąžinti jam sumokėtą pinigų sumą – mat prieš pusantro mėnesio Panevėžio „Regitros“ vadovas pateikė skundą Darbo ginčų komisijai Panevėžyje ir šioji pripažino, jog pareigų direktorius neteko neteisėtai.

Bendra išmokėta suma, „Regitros“ advokato Gedimino Gudeliausko duomenimis, siekia daugiau nei 12 tūkst. eurų.

Generalinis „Regitros“ direktorius Dalius Prevelis iš pareigų R. Kireilį atleido, kai buvo nustatyta, jog jis savo reikmėms naudojo tarnybinį automobilį. Be to, darbdaviai išsiaiškino, kad filialo vadovas protarpiais darbo mašina važinėjo be įmonės ženklų – juos nuplėšdavo ir iš naujo priklijuodavo.

Direktoriaus pareigas R. Kireilis „Regitros“ Panevėžio filiale jis ėjo nuo 2012 metų. Kuo dabar užsiima, R. Kireilis „Sekundei“ neatskleidė. „Regitros“ Panevėžio filialui šiuo metu vadovauja Saulius Urbanavičius.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių